ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Αφιερώνω και στο Θανασάρα και στον Πέτρο και σε όλα τα παιδιά που είμασταν μαζί χτες και στο φόρουμ όλο την υπερ-κομματάρα που θα μας φτιάξει όλο το καλοκαίρι, το ανέβασα και στο Pump - up αλλά στα @@ μου το ανεβάζω και εδώ
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8 [/media]
Σας αγαπώ, με έχει πιάσει η άνοιξη και τρελαίνομαι...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=0UjsXo9l6I8 [/media]
Σας αγαπώ, με έχει πιάσει η άνοιξη και τρελαίνομαι...
Βασικά σύντομα κλείνω 31 χρόνια επιβάρυνσης του πλανήτη και μου χει έρθει κάπως...
Με έχει βαρέσει ΚΑΙ η άνοιξη αλλά μάλλον είναι το πρώτο...
Ίσως να χουν μαζευτεί και πολλά και να βγαίνει η τρέλα μαζεμένη...
Όπως και να ναι...την κάτσατε...
Με έχει βαρέσει ΚΑΙ η άνοιξη αλλά μάλλον είναι το πρώτο...
Ίσως να χουν μαζευτεί και πολλά και να βγαίνει η τρέλα μαζεμένη...
Όπως και να ναι...την κάτσατε...
Δεν μπορω να το ξεχασω 45kgr max weight , berlina black μαλι , βραχιολι νικελ j's , γοβα 10αρα τσακιρης μαλας r888 , τζιν κολλητο σαν darton sleeves stage 3 , προσωπο ομορφο με γραμμες σαν amuse gt1 wide body kit ........
Λογικό...την επόμενη φορά να τα γράψεις όλα στα @@ σου και να πας να τα κάνεις όλα @@@ - αφού το χεις - θα πεις εκεί κανα δυο σόκιν, θα παγώσουν, μετά θα πεις έλα πλάκα κάνουμε...και το χεις το μωρό
Θα τα @@@@ουμε όλα λέμε
Θα τα @@@@ουμε όλα λέμε
Καλημέρα σε όλους, λοιπόν...
Όσο καλό μπορεί να είναι το πρώτο 24ωρο μετά από εξαγωγή φρονιμίτη..
Πακετάκι και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κατέβηκα να συναντήσω τα φιλαράκια μου..
Χθες το πρωί, πήγα για σέρβις τη hondara ωστε να είναι ετοιμοπόλεμη στα βουνά..
Με το που σηκώσαμε το αμάξι για αλλαγή λαδιών και πήρε το μάτι μου τα πίσω ελαστικά (τα οποία τελευταία δεν κοιτούσα και πάρα πολύ) έπαθα σοκ...
Anyway.. στην εκδρομή θα έρθω έτσι και μετά βλέπουμε..
Να σημειώσω πως χθες έκανα αυτη την "αηδία" που έχει προτείνει ο Μάριος για το γρασάρισμα στη μπίλια του λεβιέ ταχυτήτων και σε συνδυασμό με το ολοκαίνουριο λαδάκι ENEOS που μπήκε στο σασμάν, μιλάμε για ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ πλέον και άλλη αίσθηση, γενικότερα...
Αλλά επειδή βαριέμαι να ανοίξω νέο τόπικ γι αυτό, θα το γράψω εδώ να το δουν μόνο οι "ψαγμένοι"
Όσο καλό μπορεί να είναι το πρώτο 24ωρο μετά από εξαγωγή φρονιμίτη..
Πακετάκι και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν κατέβηκα να συναντήσω τα φιλαράκια μου..

Χθες το πρωί, πήγα για σέρβις τη hondara ωστε να είναι ετοιμοπόλεμη στα βουνά..
Με το που σηκώσαμε το αμάξι για αλλαγή λαδιών και πήρε το μάτι μου τα πίσω ελαστικά (τα οποία τελευταία δεν κοιτούσα και πάρα πολύ) έπαθα σοκ...
Anyway.. στην εκδρομή θα έρθω έτσι και μετά βλέπουμε..
Να σημειώσω πως χθες έκανα αυτη την "αηδία" που έχει προτείνει ο Μάριος για το γρασάρισμα στη μπίλια του λεβιέ ταχυτήτων και σε συνδυασμό με το ολοκαίνουριο λαδάκι ENEOS που μπήκε στο σασμάν, μιλάμε για ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ πλέον και άλλη αίσθηση, γενικότερα...
Αλλά επειδή βαριέμαι να ανοίξω νέο τόπικ γι αυτό, θα το γράψω εδώ να το δουν μόνο οι "ψαγμένοι"
Originally Posted by tkal_s2k,Apr 13 2010, 01:02 AM