ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
..Βρε βρε, ε βρηκα χρονο και ειπα να κανω και μια πρωινη βολτα...Και ετσι να δω και που πηγε και ο νυχτοφυλακας που τωρα τελευταια δεν ειναι στο ποστο του...
Και εσυ Μαριε...απ'οτι εχω καταλαβει,τα τελευταια βραδια αναπληρωνεις τον υπνο που εχασες...
Και εσυ Μαριε...απ'οτι εχω καταλαβει,τα τελευταια βραδια αναπληρωνεις τον υπνο που εχασες...
Μάριε αν και δεν ξέρω τα νομικά της υπόθεσης, τα γραφεία του σίτε που έβαλε ο Δημήτρης είναι στον κεντρικό της Κηφισιάς. Απέξω φαίνονται πολύ χλιδάτα με μάρμαρο κτλ (απο ότι μου είχαν πει τις προάλες). Το Site μέχρι πρότεινος δεν δούλευε οπότε φαντάζομαι ότι μπορεί να είναι στα ξεκινήματα η επιχείρηση.
Μακάρι για όλους μας να κάνουν κάτι σωστό τα παιδιά και να το εισάγουν σε κάποια δίκαια τιμούλα!!!
Μακάρι για όλους μας να κάνουν κάτι σωστό τα παιδιά και να το εισάγουν σε κάποια δίκαια τιμούλα!!!
Originally Posted by Nabu,Apr 23 2010, 12:07 AM

Ρε Αντζελίκ, σε περίμενα..πήγα Βασιλόπουλο με Λαλάκη, μπας και βρούμε κανέναν, αλλά όλοι τις κότες έκαναν..σε περίμενα..πήγα με το Λαλάκη Αγ.Μερκούρη για στρίψιμο..σε περίμενα..έβαλα "Ραδιοαρβύλα", που το είχα χάσει, να το δω..συνέχισα να περιμένω..και ΤΙΠΟΤΑ..Δεν ήσουν πουθενά...
Χα!χα!...Ασ'τα αυτα....Εχεις αφησει το ποστο σου!!!Και δικαιολογιες δεν υπαρχουν...
Και Βασιλοπουλο ποτε πηγες...?Εκει εχουν συναντηση τα Αουντι προδοτη!!!
Και απεναντι στο βενζιναδικο γινοτανε πανικος απο κοσμο....
Δυσκολο να με εβρισκες...
Και Βασιλοπουλο ποτε πηγες...?Εκει εχουν συναντηση τα Αουντι προδοτη!!!
Και απεναντι στο βενζιναδικο γινοτανε πανικος απο κοσμο....
Δυσκολο να με εβρισκες...