ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Originally Posted by Angelic Imp,Apr 23 2010, 12:50 AM
Μαριε,εγω μπηκα εχθες αλλα κουραστηκα μονο και μονο που ανοιξα τον υπολογιστη...Πολυ τρεξιμο τις τελευταιες ημερες..Εκανα οτι διαβαζω λιγο απο φορουμ,λιγο απο το ηλ. ταχυδρομειο μου λιγο απ'ολα,και αποτελειωθηκα οταν προσπαθησα να ανακαλυψω πραγματα, για πολλοστη φορα, σε ενα προγραμματακι που μου βρηκε ο αδερφος μου.....Ε και μετα,υποτιθεται ικανοποιημενη,πηγα και ξεραθηκα...Παραπανω απ'οτ ηδη ημουν..

[QUOTE]Ρε ψηλέ ένα τσιγαράκι έκανε το παιδί και τον τσάκισες στην καζούρα!!!!! Έχει
Originally Posted by uma_chikara,Apr 23 2010, 12:44 AM
Βέβαια, τελευταία έχει γίνει και λίγο της μόδας..
Για παράδειγμα, θα αναφέρω το Λαλάκη, στην εκδρομή, που νόμιζε πως πήγαμε 5ήμερη με το σχολείο και είπε να το παίξει μάγκας..
Tkal????? Πού είσαι?!
Για παράδειγμα, θα αναφέρω το Λαλάκη, στην εκδρομή, που νόμιζε πως πήγαμε 5ήμερη με το σχολείο και είπε να το παίξει μάγκας..
Tkal????? Πού είσαι?!

Λοιπον ειναι 2η ή 3η φορα που βλεπω τον Αντωνη playschool να καπνιζει και να το παιζει Mr.Ιστοριας βαρυς ασηκωτος. Αντωνη θα στο ξαναπω με αυτη τη μαλακία στο χερι γινεσαι χλεχλες και οχι ΜΑΓΚΑΣ οπως νομίζεις !!!!
Σαραντη αστα αυτα για τα ντερτια κ τις στεναχωριες του Αντωνη
ΕΣΥ τον εχεις παρασυρει
ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ για την καταντια αυτου του Αντωνη ....
του δικου μας παλιου Αντωνη
Καπεταν Δερβιση Αντωνακη ασε το τσιγαρο κ πιασε κανα 45αρι γτ ......
Ψηλε εδω ειμαι απλα κοιτα κ λιγο πιο χαμηλα δεν ειμαστε ολοι 2μ.10εκ.
Λοιπον ειναι 2η ή 3η φορα που βλεπω τον Αντωνη playschool να καπνιζει και να το παιζει Mr.Ιστοριας βαρυς ασηκωτος. Αντωνη θα στο ξαναπω με αυτη τη μαλακία στο χερι γινεσαι χλεχλες και οχι ΜΑΓΚΑΣ οπως νομίζεις !!!!
Σαραντη αστα αυτα για τα ντερτια κ τις στεναχωριες του Αντωνη suspect.gif ΕΣΥ τον εχεις παρασυρει

Σαραντη αστα αυτα για τα ντερτια κ τις στεναχωριες του Αντωνη suspect.gif ΕΣΥ τον εχεις παρασυρει

Το μόνο που θα μας σώσει, είναι ο συνδικαλισμός !

Originally Posted by tkal_s2k,Apr 23 2010, 01:13 AM
Σαραντη αστα αυτα για τα ντερτια κ τις στεναχωριες του Αντωνη
ΕΣΥ τον εχεις παρασυρει
ΕΣΥ τον εχεις παρασυρει

Το 45αρι δεν ξέρω ποιός θα τραβήξει!!!!! Μην το τραβήξει το αντίπαλο στρατόπεδο και έχουμε θέματα πολλά!!!!!!!