ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Το εχω ξαναπεί.....
Ένας φίλος μου έχει πει την πιο σωστή κουβέντα......
"Είναι για να κλείνεσαι μέσα στο σπίτι με κλειστά παράθυρα τον Απρίλιο και να ξαναβγαίνεις τον Οκτώβρη"
Άσε που η κατάσταση εκεί έξω είναι....κάθε χρόνο και λιγότερα
Ένας φίλος μου έχει πει την πιο σωστή κουβέντα......
"Είναι για να κλείνεσαι μέσα στο σπίτι με κλειστά παράθυρα τον Απρίλιο και να ξαναβγαίνεις τον Οκτώβρη"
Άσε που η κατάσταση εκεί έξω είναι....κάθε χρόνο και λιγότερα
Γ@μώ το Δήμαρχο Αμαρουσίου και τη βλάχα τη γυναίκα του που σημαιοστολίζεται σαν τον επιτάφιο, το ξέπλυμα, το καρακιτσαριό το απόλυτο, που έχουν φάει ένα σωρό λεφτά για να έχουν τους δρόμους μπουρδέλο και έχουν και την απαίτηση όποτε τους κ@υλώσει να κάνουν λαική όπου τους κ@υλώσει και κόβουν και κλίσης.
Ουστ, ζώα!
Γ@μώ επίσης όλα τα αρχιλαμόγια τους πολιτικούς και το σόι τους όλο από παππούδες μέχρι και εγγόνια για την κατάντια που μας έχουν φέρει σα χώρα, να σκύβουμε το κεφάλι.
Επίσης τα ζώα τον Ελληνικό λαό και εμένα μαζί που τόσα χρόνια βγάζουμε κυβερνήσεις με αρχιλαμόγια και τώρα μας φταίει που πληρώνουμε.
Γενικά, να πάνε να γαμηθούνε όλοι.
Στα τσακίδια. Τα ζώα.
Ουστ, ζώα!
Γ@μώ επίσης όλα τα αρχιλαμόγια τους πολιτικούς και το σόι τους όλο από παππούδες μέχρι και εγγόνια για την κατάντια που μας έχουν φέρει σα χώρα, να σκύβουμε το κεφάλι.
Επίσης τα ζώα τον Ελληνικό λαό και εμένα μαζί που τόσα χρόνια βγάζουμε κυβερνήσεις με αρχιλαμόγια και τώρα μας φταίει που πληρώνουμε.
Γενικά, να πάνε να γαμηθούνε όλοι.
Στα τσακίδια. Τα ζώα.