ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Angelic Imp,Apr 9 2010, 12:47 PM
Μια χαρα ολα.Απλα εχω λιγο τρεξιμο τις τελευταιες ημερες.
Αλλα δεν πειραζει.Καλα να ειμαι για να τρεχω....
Εσυ?
Αλλα δεν πειραζει.Καλα να ειμαι για να τρεχω....
Εσυ?

Το ξαδελφακι που ειναι? Θα ερθετε εκδρομη ή παλι μας εχει χωθει πουθενα στα βαθια?

To ΣΚ αν θελετε εδω Αθηνα θα γυρναμε, οποτε αν θελετε χτυπατε τηλεφωνο και παμε Λαιμο και οχι μονο.
Και σημερα δηλαδη, why not.
Originally Posted by energetic,Apr 9 2010, 01:53 AM
Καταναλωση: 

Αν παρει κατι τετοιο,θα του προτεινα στη θεση του συνοδηγου να βαλει το βιβλιαρακι με το τηλ κτλ της αντιπροσωπειας.Γιατι οτιδηποτε αλλο γενους θηλυκου θα ηταν δυσβασταχτο πακετο...
Εκτος κ αν την μαθει να κανει κανα σερβισακι....
Δευτερα πρωι που θα εχω κερδισει τα 15 χαρτια, θα ειμαι στο RICH στην γλυφαδα με το ultima απεξω φατσα καρτα θα παραγγειλω αστακο για πρωινο και θα τους πω να αφησουν και 2-3 αστακους ελευθερους μεσα στο μαγαζι να κοβουν βολτες.
Originally Posted by energetic,Apr 9 2010, 01:57 AM
Καλα κι εγω, εδω στο γραφειο και η μοναδικη παρηγορια οτι ερχεται ΣΚ και παραδοξως δεν θα δουλευω αυριο. Θα εχω garage day μαλλον. 
Το ξαδελφακι που ειναι? Θα ερθετε εκδρομη ή παλι μας εχει χωθει πουθενα στα βαθια?
To ΣΚ αν θελετε εδω Αθηνα θα γυρναμε, οποτε αν θελετε χτυπατε τηλεφωνο και παμε Λαιμο και οχι μονο.