ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Πάντως, πρέπει να ναι μάτι Θανάση, δε δικαιολογείται αλλιώς.
Είχα πάει να αλλάξω λάστιχα το Σάββατο και ήταν ένα Κόρσα ΟΠΙΣΙ δίπλα.
Ε, πως να μη μου το ματιάξουνε το μανάρι μου - χτες Κυριακή, όλοι θα ήταν κάμπριο στις παραλίες, εγώ έτρεχα στην Πάρνηθα να ξεχάσω το μικρό μου πόνο
Η ψυγειάρα βγήκε οφ - τώρα θα δοκιμάσουμε το μικρό Κόγιο.
Για ένα ΣΚ που βγαίνει, μια χαρά του πέφτει και αυτό.
Κι αν χαλάσει και αυτό, ε, τότε θα πάρω το αεροπλάνο να πάω να πω δυο κουβεντούλες στους Ιάπωνες
Τουλάχιστον, δεν άδειασε όλο το ψυγείο στο γκαράζ και στέγνωσε μόνο του - γλίτωσα το σφουγγάρισμα
HONDARA ΡΕ Π##ΣΤΗ ΜΟΥ.
Ένα εξάρτημα δεν ήταν OEM στο αμάξι και χάλασε
Honda και πάλι Honda και ξανά Χόντα.
Είχα πάει να αλλάξω λάστιχα το Σάββατο και ήταν ένα Κόρσα ΟΠΙΣΙ δίπλα.
Ε, πως να μη μου το ματιάξουνε το μανάρι μου - χτες Κυριακή, όλοι θα ήταν κάμπριο στις παραλίες, εγώ έτρεχα στην Πάρνηθα να ξεχάσω το μικρό μου πόνο
Η ψυγειάρα βγήκε οφ - τώρα θα δοκιμάσουμε το μικρό Κόγιο.

Για ένα ΣΚ που βγαίνει, μια χαρά του πέφτει και αυτό.
Κι αν χαλάσει και αυτό, ε, τότε θα πάρω το αεροπλάνο να πάω να πω δυο κουβεντούλες στους Ιάπωνες
Τουλάχιστον, δεν άδειασε όλο το ψυγείο στο γκαράζ και στέγνωσε μόνο του - γλίτωσα το σφουγγάρισμα
HONDARA ΡΕ Π##ΣΤΗ ΜΟΥ.
Ένα εξάρτημα δεν ήταν OEM στο αμάξι και χάλασε
Honda και πάλι Honda και ξανά Χόντα.
Μιλάμε, θέλω να το πάρω από το συνεργείο να βαράω κόφτες για κανα δυο τετράγωνα να συνέλθω.
Το κέρατό μου
Όλο το Σάββατο...πλιτς...πλιτς...πλι ς...
Ε άι στο καλό πια
Εσύ ψηλή και άχαρη Uma σου χω πολλά μαζεμένα, κανόνισε να την πληρώσεις εσύ τη νύφη
Το κέρατό μου
Όλο το Σάββατο...πλιτς...πλιτς...πλι ς...
Ε άι στο καλό πια
Εσύ ψηλή και άχαρη Uma σου χω πολλά μαζεμένα, κανόνισε να την πληρώσεις εσύ τη νύφη
Originally Posted by lalakis2000,Mar 22 2010, 03:06 AM

Έλα να σε ράψω "εδώ δίπλα", μέσα στη βδομάδα...

πραγματικα αισθανομαι ασχημα που σου αγορασα το oem.