ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Originally Posted by energetic,Apr 9 2010, 03:58 AM
Γελαω επειδη ο Λευτερης και ο Χρηστος εφαρμοζουν ωρες επισκεπτηριου πλεον. Βλεπεις ειναι αρρωστοι με το S2000 και το εχουμε κανει νοσοκομειο. 

[QUOTE=ThanasiS2K,Apr 9 2010, 01:28 PM] Θα παρω μια Italia 458 για τον ασχετο το Leyti που θελει την 430 , ενα Amuse GT1 s2000 για τον fun να σταματησει να μας πρηζει και ενα παπι καινουργιο inova 125 για τον ΤΙΝΤ.
Θα παρω τηλ. την ολγα φαρμακη να τσακιστη να ερθει στο rich για τον Μανοs2k
Θα παρω τηλ. την ολγα φαρμακη να τσακιστη να ερθει στο rich για τον Μανοs2k
Originally Posted by leftis,Apr 9 2010, 04:47 AM
Πραγματικα ομως εισαι ΠΑΡΑ πολυ ΑΣΧΕΤΟΣ! Τοσα ξερεις τοσα λες. Στα @@ μου η 458, παρτην να την παρκαρεις εξω απο το RICH για κοζι. Εγω την Scuderia 16Μ θελω και αυτην θα μου παρεις!

Και θα τα βρούμε στο λογαριασμό στη ταβέρνα.
Originally Posted by Angelic Imp,Apr 9 2010, 02:51 PM
Λευτερη,εσενα τελικα σε εχω συνδυασει με τον καπνο...
Κανεις μια μπραφ!! και εμφανιζεσαι και μετα καπνος...Εξαφανιζεσαι.Οπως τοτε και στο γευστικο...Δεν πειραζει,φευγε εσυ και εγω θα κερναω απο τα τσιγαρα σου τον Θαναση....

Κανεις μια μπραφ!! και εμφανιζεσαι και μετα καπνος...Εξαφανιζεσαι.Οπως τοτε και στο γευστικο...Δεν πειραζει,φευγε εσυ και εγω θα κερναω απο τα τσιγαρα σου τον Θαναση....

Οσο για τα τσιγαρα τον τελευταιο καιρο εχω παρει το αιμα μου πισω! Τον εχω πεθανει στη τρακα!
Originally Posted by Amaretos,Apr 9 2010, 03:24 PM
Οπου βρειτε το Πανιωνιος - Λαρισα για την κυριακή παίχτε Χ 99% εγγυημένα λεφτα :Ρ Μια ευγενικη χορηγία του Amaretou
Originally Posted by leftis,Apr 9 2010, 04:56 AM
Παει οπωσδηποτε για αποστελεσμα ο Πανιωνιος, αλλιως θα εχει προβλημα. Επισης τους το χρωστανε απο το '96, για οποιον θυμαται.
θα δουμε την κυριακη το βραδυ