ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Απλά θέλω να προειδοποιήσω ότι παίζω πολύ δυνατά.
Βασίζω την τακτική μου σε κάτι φοβερά κόλπα που χω μάθει, μερικά από τα οποία φαίνονται παρακάτω:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LboBvMaGcbY [/media]
Βασίζω την τακτική μου σε κάτι φοβερά κόλπα που χω μάθει, μερικά από τα οποία φαίνονται παρακάτω:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LboBvMaGcbY [/media]
Ισμηνη!Αργησες λιγο σημερα!Ειχες πολυ δουλεια ε?
Λαλακη,ποσο χρονων εισαι?Ρωταω ωστε στα επομενα γεννεθλια σου,να σου κανω δωρο,Γερμανοπολυγωνα με ρουλεμανακια κιολας για αμεση επαννεκινηση στροφων.Καταλαβες ποια εννοω.Ελπιζω δηλ..Εκτος κ αν με προλαβε καποιος αλλος...
Λαλακη,ποσο χρονων εισαι?Ρωταω ωστε στα επομενα γεννεθλια σου,να σου κανω δωρο,Γερμανοπολυγωνα με ρουλεμανακια κιολας για αμεση επαννεκινηση στροφων.Καταλαβες ποια εννοω.Ελπιζω δηλ..Εκτος κ αν με προλαβε καποιος αλλος...
Originally Posted by ThanasiS2K,Mar 31 2010, 02:50 PM
Αγγελικη αμα δεν μπορει ο ξαδερφος σου να ερθει , ερχομαι εγω και σε παιρνω για να δινεις το παρον στο φαγοποτι ....
Originally Posted by Angelic Imp,Mar 31 2010, 04:55 AM
Ισμηνη!Αργησες λιγο σημερα!Ειχες πολυ δουλεια ε?

Αλλά πολύ ώριμος για την ηλικία μου
Originally Posted by Angelic Imp,Mar 31 2010, 04:24 AM
Λαλακη εσυ πως και δεν ερχεσαι τοσο συχνα σε συναντησεις?Οχι οτι παω εγω,αλλα οποτε μπορεσουμε και συναντηθουμε με τον ξαδερφο και συμπεσει και η μερα συναντησης,και η ωρα επισης,μετα χαρας ερχομαστε.Αν ειχαμε και επαφη νωριτερα μεσω του φορουμ,ισως να ειμασταν ακομη πιο τακτικοι....
Ναι Ισμηνη,φαινεται πολυ καλος και προθυμος....
Θαναση εχω δικο μου αυτοκινητο.Αλλα οταν πηγαινουμε καμια βολτα με το ξαδερφακι μου,δε νομιζω ουτε αυτος να προτιμουσε να παρουμε το δικο μου.Χα!χα!Παρόλο που ειναι ομορφο,μικρουλικο,με παιχνιδιαρικο χρωμα κ λιγο νευρικο γκαζακι κ λιγο πιο καλες αναρτησουλες κ ισως να καιει κ λιγοτερο...Οχι οτι θα ειχαμε προβλημα να παρουμε κ το δικο μου...
Θαναση εχω δικο μου αυτοκινητο.Αλλα οταν πηγαινουμε καμια βολτα με το ξαδερφακι μου,δε νομιζω ουτε αυτος να προτιμουσε να παρουμε το δικο μου.Χα!χα!Παρόλο που ειναι ομορφο,μικρουλικο,με παιχνιδιαρικο χρωμα κ λιγο νευρικο γκαζακι κ λιγο πιο καλες αναρτησουλες κ ισως να καιει κ λιγοτερο...Οχι οτι θα ειχαμε προβλημα να παρουμε κ το δικο μου...