ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙ
Θα παρω μια Italia 458 για τον ασχετο το Leyti που θελει την 430 , ενα Amuse GT1 s2000 για τον fun να σταματησει να μας πρηζει και ενα παπι καινουργιο inova 125 για τον ΤΙΝΤ.
Θα παρω τηλ. την ολγα φαρμακη να τσακιστη να ερθει στο rich για τον Μανοs2k να του αποδειξω οτι ειναι τσολι.
Θα παρω τηλ. την ολγα φαρμακη να τσακιστη να ερθει στο rich για τον Μανοs2k να του αποδειξω οτι ειναι τσολι.
Originally Posted by ThanasiS2K,Apr 9 2010, 02:24 AM
Θα μουρλαθω τελειως , θα σκασει μελαψο μωρο με κανονια να μου στριβει εκεινη την στιγμη live το πουρο που θα εχει μεθεθος ποτηριού, θα βαλω και εναν αστακο πανω στον ωμο μου σαν πειρατης με παπαγαλο, για να μου κοβει την ακρη απο το πουρο.
Παιδια προλαβετε να γεμισετε τους καταψυκτες,γιατι αν ο Θανασης κανει οτι λεει,θα ειναι ειδος προς εξαφανιση....
Originally Posted by energetic,Apr 9 2010, 02:16 AM
Μα καλα, ακομα να τελειωσει η απολυμανση? Τοσες κατσαριδες ο katsardoub?
Κοιτα, εχουμε καβα πολλα S2000 παντως. Το πολυ να ενεργοποιησουμε το S της Γιωτας (Kita).

Κοιτα, εχουμε καβα πολλα S2000 παντως. Το πολυ να ενεργοποιησουμε το S της Γιωτας (Kita).

Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Angelic Imp,Apr 9 2010, 01:32 PM
...Οχι καμια σχεση απο ποσοτητα κατσαριδων...Λιγο μπερδεμα υπαρχει.Θα καταλαβεις τι εννοω.Τιποτα το σοβαρο ομως.