ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by lalakis2000,May 11 2010, 01:04 PM
Αγγελική γεια σου.
Ζητώ συγγνώμη για τις αισθησιακές φώτος αλλά όπως σου έχω πει εδώ είναι φόρουμ τίγκα στην τεστοστερόνη.
Όποιος σου πει να σου δείξει γραμματόσημα κλπ έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεθείς με άδεια μητρότητας σε κανα χρόνο, οπότε έχε το νου σου
Ζητώ συγγνώμη για τις αισθησιακές φώτος αλλά όπως σου έχω πει εδώ είναι φόρουμ τίγκα στην τεστοστερόνη.
Όποιος σου πει να σου δείξει γραμματόσημα κλπ έχεις μεγάλες πιθανότητες να βρεθείς με άδεια μητρότητας σε κανα χρόνο, οπότε έχε το νου σου

Χθες εξω απο την γευστικαρα ηταν ενα tdm turbo ... Περιττό να σας πω ότι από το πρωί ψάχνω για turbo kit για το παπί , πήρα τηλ. στο power factory που τουρμπιζει κατι R1 και όταν τον ρώτησα , απάντησε ΤΙ ΤURBO ΓΙΑ ΠΑΠΙ ???? και ένας από μέσα στο μαγαζί έσκασε στα γέλια.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by ThanasiS2K,May 11 2010, 02:09 PM
Χθες εξω απο την γευστικαρα ηταν ενα tdm turbo ... Περιττό να σας πω ότι από το πρωί ψάχνω για turbo kit για το παπί , πήρα τηλ. στο power factory που τουρμπιζει κατι R1 και όταν τον ρώτησα , απάντησε ΤΙ ΤURBO ΓΙΑ ΠΑΠΙ ???? και ένας από μέσα στο μαγαζί έσκασε στα γέλια.
Originally Posted by lalakis2000,May 11 2010, 03:04 AM
Αγγελική γεια σου.

Originally Posted by MANOS,May 11 2010, 03:09 AM
Αντωνη δεν το περιμενα αυτο απο σενα 

Τώρα για να καταλάβω, επειδή και καλά μπαίνουν κανα δυο Αμερικάνοι και κάνουν χαβαλέ δε θα βλέπουμε βυζά;
Δηλαδή αυτοί με ΝΟΥΝΟΥ μεγαλώσανε;
Και άντε και αυτοί είναι έτσι πως είναι, εμείς που είμαστε μια χαρά, με το ΔΝΤ μας, την επιτήρησή μας, με τα όλα μας βρε αδερφέ, τι χρωστάμε;
Ε; Τι;
Μήπως μας έχουν μείνει πολλές χαρές;