ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Registered User
Οριστε και το original στο ebay για οσο κρατησει.
http://cgi.ebay.com/Greece-the-country-/26...=item3cacaa6788
Registered User
Κι ενα μικρο δειγμα για την Ελληνικη πραγματικοτητα.
Γάλλος: Εσείς στη Γερμανία πήρατε αύξηση;
Γερμανός: Ναι, πήραμε.
Γάλλος: Και τι την έκανες την αύξηση;
Γερμανός: Πήρα το τελευταίο μοντέλο τής Mercentes SLK XYZ.
Γάλλος: Και τα υπόλοιπα;
Γερμανός: Πήρα ένα χειμερινό σπίτι στις Άλπεις για να πηγαίνω για σκι και έστειλα την οικογένειά μου μία εβδομάδα διακοπές στην Καραϊβική.
Γερμανός: Εσείς στη Γαλλία...
πήρατε αύξηση;
Γάλλος: Ναι, πήραμε.
Γερμανός: Και τι την έκανες την αύξηση;
Γάλλος: Πήρα ένα μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο για να πηγαίνουμε διακοπές.
Γερμανός: Και τα υπόλοιπα;
Γάλλος: Πήρα ένα σκάφος που το είχα μεράκι από μικρός και έχτισα έναν ακόμα όροφο στο σπίτι για να είμαστε πιο άνετα.
Γάλλος: Εσείς στην Ελλάδα πήρατε αύξηση;
Έλληνας: Ναι, πήραμε.
Έλληνας: Πήρα ένα παπάκι 50 κ.ε.
Έλληνας: Τα έβαλε η μάνα μου.
Γάλλος: Εσείς στη Γερμανία πήρατε αύξηση;
Γερμανός: Ναι, πήραμε.
Γερμανός: Πήρα το τελευταίο μοντέλο τής Mercentes SLK XYZ.
Γερμανός: Πήρα ένα χειμερινό σπίτι στις Άλπεις για να πηγαίνω για σκι και έστειλα την οικογένειά μου μία εβδομάδα διακοπές στην Καραϊβική.
Γερμανός: Εσείς στη Γαλλία...
πήρατε αύξηση;
Γάλλος: Ναι, πήραμε.
Γερμανός: Και τι την έκανες την αύξηση;
Γάλλος: Πήρα ένα μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο για να πηγαίνουμε διακοπές.
Γερμανός: Και τα υπόλοιπα;
Γάλλος: Πήρα ένα σκάφος που το είχα μεράκι από μικρός και έχτισα έναν ακόμα όροφο στο σπίτι για να είμαστε πιο άνετα.
Γάλλος: Εσείς στην Ελλάδα πήρατε αύξηση;
Έλληνας: Ναι, πήραμε.
Έλληνας: Πήρα ένα παπάκι 50 κ.ε.
Έλληνας: Τα έβαλε η μάνα μου.
Γεια σας παιδια.Μπηκα για λιγο και διαβασα τι γραφετε.
Δε θελω να το παιξω μαχιμη και τα λοιπα,αλλα μου φαινεται πως πρεπει να συνελθουμε λιγο...Πολυ απο κατω σας εχει παρει.Καμια φορα παρασυρομαι και εγω απο ολα αυτα,αλλα οταν πιανω τον εαυτο μου να σκεφτεται ετσι, του το ξεκοβω.
Το πιο τραγικο απ'ολα ειναι οτι μας εχουν ωθησει στο να ζουμε με εναν τροπο ζωης και υλιστικης ματαιοδοξιας που στην ουσια και στην πραγματικοτητα δεν τον εχουμε καθολου αναγκη.Μεσα ομως απο τον καθημερινο βομβαρδισμο πχ των ΜΜΕ κτλ,μας κανουνε να νιωθουμε την αναγκη για πληροτητα μεσα απο αυτα.
Γι'αυτο και, με το καθε τι, που απο εδω και περα θα στερουμαστε, θα μας πιανει πολυ πιο ευκολα η μιζερια.Ενω στην πραγματικοτητα τα περισσοτερα πραγματα δεν τα εχουμε αναγκη.
Αυτα που εχουμε αναγκη ειναι η πραγματικη επικοινωνια και ενοτητα με τους συνανθρωπους μας,και η εκδηλωση συναισθηματων μεσα απο πολυ απλα και ομορφα καθημερινα πραγματα.
....Οσο για τα υπολοιπα,ειμαστε το πρωτο και σκεπτομενο ον, επανω στη γη, ως προς την επιβιωση.Αλλα χωρις ψυχη, ακομα και οι μπαμπουινοι μας τρωνε λαχανο.
...Ελπιζω να μην σας εκανα χειροτερα....
Φιλακια παιδια!
Υγ.Θαναση,με συγκινησες που πια δε σε ενδιαφερουν τα ......., ξερεις εσυ...!..Αλλα αν δεν σε ενδιαφερουν πια ουτε οι αστακοι,τοτε κατι τρεχει...
Δε θελω να το παιξω μαχιμη και τα λοιπα,αλλα μου φαινεται πως πρεπει να συνελθουμε λιγο...Πολυ απο κατω σας εχει παρει.Καμια φορα παρασυρομαι και εγω απο ολα αυτα,αλλα οταν πιανω τον εαυτο μου να σκεφτεται ετσι, του το ξεκοβω.
Το πιο τραγικο απ'ολα ειναι οτι μας εχουν ωθησει στο να ζουμε με εναν τροπο ζωης και υλιστικης ματαιοδοξιας που στην ουσια και στην πραγματικοτητα δεν τον εχουμε καθολου αναγκη.Μεσα ομως απο τον καθημερινο βομβαρδισμο πχ των ΜΜΕ κτλ,μας κανουνε να νιωθουμε την αναγκη για πληροτητα μεσα απο αυτα.
Γι'αυτο και, με το καθε τι, που απο εδω και περα θα στερουμαστε, θα μας πιανει πολυ πιο ευκολα η μιζερια.Ενω στην πραγματικοτητα τα περισσοτερα πραγματα δεν τα εχουμε αναγκη.
Αυτα που εχουμε αναγκη ειναι η πραγματικη επικοινωνια και ενοτητα με τους συνανθρωπους μας,και η εκδηλωση συναισθηματων μεσα απο πολυ απλα και ομορφα καθημερινα πραγματα.
....Οσο για τα υπολοιπα,ειμαστε το πρωτο και σκεπτομενο ον, επανω στη γη, ως προς την επιβιωση.Αλλα χωρις ψυχη, ακομα και οι μπαμπουινοι μας τρωνε λαχανο.
...Ελπιζω να μην σας εκανα χειροτερα....
Φιλακια παιδια!
Υγ.Θαναση,με συγκινησες που πια δε σε ενδιαφερουν τα ......., ξερεις εσυ...!..Αλλα αν δεν σε ενδιαφερουν πια ουτε οι αστακοι,τοτε κατι τρεχει...
Originally Posted by energetic,May 1 2010, 01:13 AM
Οριστε και το original στο ebay για οσο κρατησει.