ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by DimitrisN,May 14 2010, 02:04 PM
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΚΑΙ ΗΟΜΕ FTMFW!!!! 

....ειμαι περισσοτερο σπιτογατα.
Και εσύ δεν έκανες οτι δεν τους είδες;;;;
Πέρα από την πλάκα καθημερινά και εγώ ακούω τα απίστευτα στην δουλειά....ένα σωρό κόσμος έρχεται και παρακαλάει για ένα μεροκάματο....και δυστυχώς θα δούμε και χειρότερα πράγματα.
Πέρα από την πλάκα καθημερινά και εγώ ακούω τα απίστευτα στην δουλειά....ένα σωρό κόσμος έρχεται και παρακαλάει για ένα μεροκάματο....και δυστυχώς θα δούμε και χειρότερα πράγματα.
Originally Posted by DimitrisN,May 14 2010, 02:09 PM
ΞΑΝΑΛΕΩ,Παρασκευή βράδυ,κρίση,σπιτάκι FTMFW!!!!

Originally Posted by Angelic Imp,May 14 2010, 02:14 PM
...Η παραλιακη ηταν αρκετα γεματη παντως.Ειχε κινηση αρκετη,και καποια παραλιακα κλαμπ γεμιζαν με ουρες αυτοκινητων....Μου εκανε εντυπωση να σου πω την αληθεια.Γιατι οι Ελληνες τελικα ολο κλαιγονται και ολο ντιρινταχτα θελουν... 

Ο ανώνυμος ο Έλλην,φρού φρού κι αρώματα θέλει...
Originally Posted by gmak_s2k,May 14 2010, 02:09 PM
Και εσύ δεν έκανες οτι δεν τους είδες;;;;

Μακαρι να μπορουσα να εξαφανιστω...Αλλα ηρθα φατσα καρτα συν οτι δεν περιμενα τα περισσοτερα νεα τους να ηταν ασχημα....Παει αυτο!Ουφ,παρακατω....
Η γατα στη γαστρα σας αρεσει λοιπον????