ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Περαστικα κουλαδι.Τελευταιο καιρο εισαι αξιολυπητος.
Μια τον ενα φρονιμητη,μια τον αλλο,μια τα διαφραγματα,μια τις φλατζες..αντε ευχομαι να ηταν το τελευταιο παρομοιο..
Παντως μαμακια εκανες.Πεταξες τοσα λεφτα.Εγω στην θεση σου θα επαιρνα μια 4αδα σεμι και τα υπολοιπα μονος.
Τα δοντα ταναλια ή νιμα και πορτα.
Τα διαφραγματα μονορουφι ενα νεροποτηρο ρακι απο Κρητικο χωριο και τελος.
Μια τον ενα φρονιμητη,μια τον αλλο,μια τα διαφραγματα,μια τις φλατζες..αντε ευχομαι να ηταν το τελευταιο παρομοιο..
Παντως μαμακια εκανες.Πεταξες τοσα λεφτα.Εγω στην θεση σου θα επαιρνα μια 4αδα σεμι και τα υπολοιπα μονος.
Τα δοντα ταναλια ή νιμα και πορτα.
Τα διαφραγματα μονορουφι ενα νεροποτηρο ρακι απο Κρητικο χωριο και τελος.
Originally Posted by DimitrisN,May 17 2010, 05:13 AM
Και η νυχτερινή βάρδια δική μου είναι.Δεν πριονίζω τη καρέκλα του βασιλιά,είμαι απλά ένας καλός αυλικός.

...Σιγουρα σε κοβω για πιο χαλαρο...Αλλα παραλληλα σε φανταζομαι με το κινητο κολλημενο στο προσωπο με μια ταινια γυρω απο ολο το κεφαλι....
...Αν εχεις ιντερνετ στο κινητο δηλ....
...Κατι ξερεις εσυ...Μηπως υπαρχει καμια περιεργη επιδοτηση φυλαξης των φορουμ???
Αμα ειναι να καθομαι και εγω λιγο παραπανω...
...Αν και τωρα που ειναι στην αναρρωση ο Ουμα,φανταζομαι πως δεν χρειαζεστε βοηθο....
Originally Posted by Angelic Imp,May 17 2010, 01:22 PM
...Αν εχεις ιντερνετ στο κινητο δηλ....
...Κατι ξερεις εσυ...Μηπως υπαρχει καμια περιεργη επιδοτηση φυλαξης των φορουμ???
Παρακαλώ,όπως αναφέρατε στο γραφείο του υπευθύνου νυχτοφύλακα.