ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Έφτασε η ώρα να καληνυχτίσω γιατί αν και Σάββατο αύριο έχω ένα κάρο δουλειές γ@μώτο.....
Καληνύχτα σε όλους και καλή συνέχεια
Ειδικά για τις γυναίκες μας....
Angelic καλό σου βράδυ
Ισμήνη καλό βράδυ και σε σένα και καλά να περάσεις
Ειδικά για τις γυναίκες μας....
Angelic καλό σου βράδυ
Originally Posted by gmak_s2k,May 14 2010, 02:56 PM
Ορίστε τόσα ποστ έχω γράψει για το κρεβάτι τόση ώρα άρα δεν είναι ξαφνικό πια 

Originally Posted by gmak_s2k,May 14 2010, 03:02 PM
Έφτασε η ώρα να καληνυχτίσω γιατί αν και Σάββατο αύριο έχω ένα κάρο δουλειές γ@μώτο.....
Angelic καλό σου βράδυ

Angelic καλό σου βράδυ

Originally Posted by Angelic Imp,May 15 2010, 01:59 AM
...Πρεπει να ειναι πολυ εξυπνο και ομορφο.Γιατι και εγω εχω ενα φοβερο ημιαιμο σκυλακι,και ενα ροτβαιλερ θηλυκο και υπερβολικα κοινωνικο...
Αλλα δυστυχως τωρα νοσηλευεται λογω χειρουργειου και δεν ειναι στο σπιτι...Μαλλον απο Δευτερα.....Και ελπιζω γενικα να γινει καλα γιατι υπαρχει καποια δυσκολια και ισως πιθανη αρρωστια.Σε αναμμενα καρβουνα καθομαι.Γιατι εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ.Εκει ημουν το απογευμα.Επαιξα μαζι της.... 
Αλλα δυστυχως τωρα νοσηλευεται λογω χειρουργειου και δεν ειναι στο σπιτι...Μαλλον απο Δευτερα.....Και ελπιζω γενικα να γινει καλα γιατι υπαρχει καποια δυσκολια και ισως πιθανη αρρωστια.Σε αναμμενα καρβουνα καθομαι.Γιατι εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ.Εκει ημουν το απογευμα.Επαιξα μαζι της.... 
Τα ροτβάιλερ μου αρέσουν πολύ και ελπίζω και εύχομαι σύντομα να γίνει καλά το δικό σου.
Καταλαβαίνω πως είσαι γιατί και εμένα όταν είχε αρρωστήσει....όχι κάτι σοβαρό....ήμουν άστα να πάνε.....δένεσαι ρε γ@μώτο πολύ με αυτά τα πλάσματα
Originally Posted by Angelic Imp,May 15 2010, 02:02 AM
..Χα!χα!...Αντε φυγε και εσυ....Ο Δημητρης αλλου βαραει σκοπια...Ουτε καν ο Ουμα ο νυχτοφυλακας δεν ειναι εδω....Ποιος θα φυλαει το φορουμ τωρα πια?