ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by energetic,May 6 2010, 07:33 AM
Μαυρη καλημερα εχουμε σημερα. 

Originally Posted by energetic,May 6 2010, 07:55 AM
Yes, the majority mourns the loss of our three fellow countrymen.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δεν εχεις καθολου αδικο, θα μπορουσε να ημουν εγω, εσυ, ο φιλος μας, συγγενης και δυστυχως καποιοι χαιρονται πισω απο αυτο. 
Αυτη τη στιγμη εχουμε τεραστιο προβλημα στη χωρα μας.

Αυτη τη στιγμη εχουμε τεραστιο προβλημα στη χωρα μας.
Και ο καθένας μας φέρει το μερίδιο ευθύνης του.....εμείς επιλέξαμε αυτούς που κυβερνάνε και αυτοί είναι που επιτρέψαν να συμβεί αυτό το κακό.....κατά συνέπεια έστω και αλυσιδωτά φέρουμε ευθύνη......για αυτό και νιώθω οτι πρέπει όλοι να ζητήσουμε ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ, ο καθένας από την πλευρά του, για οτι συνέβει.....
ΣΥΓΝΩΜΗ
ΣΥΓΝΩΜΗ
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ναι καλα, εμεις φταιμε... 
Μηπως φταιει και η μανα μας, που μας γεννησε και μας εφερε στο κοσμο? Και μηπως φταιει το γεγονος που μας εδωσαν μετα απο τοσα χρονια με τη γεννηση της δημοκρατιας, να εχουμε το δικαιωμα ψηφου και της ελευθεριας του λογου?
Αν ειναι ετσι, τοτε κι εγω ζητω συγνωμη.

Μηπως φταιει και η μανα μας, που μας γεννησε και μας εφερε στο κοσμο? Και μηπως φταιει το γεγονος που μας εδωσαν μετα απο τοσα χρονια με τη γεννηση της δημοκρατιας, να εχουμε το δικαιωμα ψηφου και της ελευθεριας του λογου?
Αν ειναι ετσι, τοτε κι εγω ζητω συγνωμη.
Εγώ, πλέον δεν ξέρω τί να πρωτοπιστέψω και τί να πρωτοσκεφτώ με όλα αυτα που γίνονται...
Εκεί που λέω στον εαυτό μου πως είναι υπερβολικά όσα έχω βάλει στο μυαλό μου, τσουπ, σκάει η επιβεβαίωση.
ΖΩΑ..ΖΩΑ..ΖΩΑ !!!!!!
Οι περαστικοί, πως δεν έπιασαν τα ΑΡΧΙΔΙΑ να τα σαπίσουν??
Από αυτή την άποψη, ο Γιώργος έχει δίκιο..
Φταίμε όλοι μας.
Φταίω που δεν ήμουν εκεί, να ξέρω από πρώτο χέρι τί έγινε και να μην τρώω τα "σάπια" που μου πλασάρουν οι δημοσιογράφοι.
Φταίνε όσοι ήταν εκεί και άφησαν όλα αυτά να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους!
ΜΑΖΑ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ !
Μετά μας φταίνε οι πολιτικοί..
Ε, βέβαια, όταν βλέπει ο άλλος πως έχει να κάνει με ΖΩΑ, σα ΖΩΑ θα μας συμπεριφέρεται..
Live your myth in Greece...
Εκεί που λέω στον εαυτό μου πως είναι υπερβολικά όσα έχω βάλει στο μυαλό μου, τσουπ, σκάει η επιβεβαίωση.
ΖΩΑ..ΖΩΑ..ΖΩΑ !!!!!!
Οι περαστικοί, πως δεν έπιασαν τα ΑΡΧΙΔΙΑ να τα σαπίσουν??
Από αυτή την άποψη, ο Γιώργος έχει δίκιο..
Φταίμε όλοι μας.
Φταίω που δεν ήμουν εκεί, να ξέρω από πρώτο χέρι τί έγινε και να μην τρώω τα "σάπια" που μου πλασάρουν οι δημοσιογράφοι.
Φταίνε όσοι ήταν εκεί και άφησαν όλα αυτά να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους!
ΜΑΖΑ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ !
Μετά μας φταίνε οι πολιτικοί..
Ε, βέβαια, όταν βλέπει ο άλλος πως έχει να κάνει με ΖΩΑ, σα ΖΩΑ θα μας συμπεριφέρεται..
Live your myth in Greece...