ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by gre165-makis,May 20 2010, 03:51 PM
Αυτο το γελιο ειμαι σιγουρος οτι δεν πηγαινε για την 1η προταση..
Καλααααααααα.........
Καλααααααααα.........

Καλά κάνει και γελάει γιατί αυτός ο καλοντυμένος και καλοχτενισμένος, είμαι εγώ!
Μην πεις για σήμερα..έχω κάνει επέμβαση..
Originally Posted by lalakis2000,May 20 2010, 03:44 PM
Η αγουρά με τον Τουλάτο λειπουν
Κι όχι τίποτε άλλο, είδα και την άνια πρίν λίγο, live, εδώ στα μέρη μας.
Νομίζω ότι φλερτάρω πολυ με τη μεταμεσονύκτια ζώνη...
Μαμάααααααααααααααα.........έ οιμο το γάλααααααααααα.............;;;
Καληνύχτα αγόρια και κορίτσι
Κι όχι τίποτε άλλο, είδα και την άνια πρίν λίγο, live, εδώ στα μέρη μας.
Νομίζω ότι φλερτάρω πολυ με τη μεταμεσονύκτια ζώνη...
Μαμάααααααααααααααα.........έ οιμο το γάλααααααααααα.............;;;
Καληνύχτα αγόρια και κορίτσι

Originally Posted by gre165-makis,May 21 2010, 02:38 AM
Και για να πω και την αμαρτια μου εκανα και εγω το ιδιο σε μια αντιστοιχη ΄''προσωπικη'' στροφουλα..[ολοι εχουν τις προσωπικες τους στροφες]
Το ανησυχητικο στην περιπτωση μου ειναι οτι την 1η φορα δεν μου αρεσε οπως την πηρα και γυρισα πισω και την ξαναπηρα...
Το ανησυχητικο στην περιπτωση μου ειναι οτι την 1η φορα δεν μου αρεσε οπως την πηρα και γυρισα πισω και την ξαναπηρα...
οντως... εγω αυτο ειχα κανει με μηχανακι...
την πηρα στην στροφη με μπαντιλικι... αλλα επειδη μου αρεσε ξαναγυρισα να την ξανακανω ακομα ενα μπαντιλικι....
ε στην 2η φορα ετρεχα να παραγγειλω πισινο φαναρι απο 307 που ειχα πεσει απο πισω του
Λοιπόν.. ήρθε η ώρα..
Αύριο έχω να αλλάξω παπουτσάκια στο Hondaκι μου, ωστε να ξαναβγεί στους δρόμους το μαχητικό !
Μάκη έλα πρωί, να πάμε βρεγμένο Διόνυσο παρέα!
Καληνύχτα σε όλους και...
...Οδηγείτε υπεύθυνα...
Αύριο έχω να αλλάξω παπουτσάκια στο Hondaκι μου, ωστε να ξαναβγεί στους δρόμους το μαχητικό !
Μάκη έλα πρωί, να πάμε βρεγμένο Διόνυσο παρέα!

Καληνύχτα σε όλους και...
...Οδηγείτε υπεύθυνα...
Originally Posted by protogeo,May 20 2010, 04:00 PM
οντως... εγω αυτο ειχα κανει με μηχανακι...
την πηρα στην στροφη με μπαντιλικι... αλλα επειδη μου αρεσε ξαναγυρισα να την ξανακανω ακομα ενα μπαντιλικι....
ε στην 2η φορα ετρεχα να παραγγειλω πισινο φαναρι απο 307 που ειχα πεσει απο πισω του

1οΓιωργο προχθες ετυχε να γνωρισω ενα παλικαρι που ειχε S και λογο οικογενειακων υποχρεωσεων πηρε ενα S3.Το πουλησε σε 2 βδομαδες και μετα πηρε ενα Typer το οποιο το εχει μεχρι και τωρα και απ οτι φαινεται για πολυ ακομα.Πολυ καλο μου ειπε.
Το S ομως του λειπει παρα πολυ.Σου ευχομαι καποια στιγμη να ερθουν ετσι τα πραγματα ωστε να το αποκτησεις.Πρεπει να το κανεις.
Καληνυχτα Αντωνη.
Originally Posted by gre165-makis,May 21 2010, 03:09 AM
Αυτα μενουν...
1οΓιωργο προχθες ετυχε να γνωρισω ενα παλικαρι που ειχε S και λογο οικογενειακων υποχρεωσεων πηρε ενα S3.Το πουλησε σε 2 βδομαδες και μετα πηρε ενα Typer το οποιο το εχει μεχρι και τωρα και απ οτι φαινεται για πολυ ακομα.Πολυ καλο μου ειπε.
Το S ομως του λειπει παρα πολυ.Σου ευχομαι καποια στιγμη να ερθουν ετσι τα πραγματα ωστε να το αποκτησεις.Πρεπει να το κανεις.
Καληνυχτα Αντωνη.
Καληνυχτα Αντωνη.
Αμα ηθελα μπροστινη κινηση το Type R δεν θα το αλλαζα με την καμια... διοτι τουλαχιστον για μενα.. για μπροστινοκινητο ειναι παρα πολυ καλο...
Αλλα τι να κανουμε που εχουμε το μικροβιο του S?

Ελπιζω κι εγω συντομα η ευχη σου να πιασει και να αλλαξω το προφιλ μου σε "owner" απο "enthusiast"

ως τοτε υπομονη

Καληνυχτα Μακη
Originally Posted by gre165-makis,May 20 2010, 03:51 PM
Αυτο το γελιο ειμαι σιγουρος οτι δεν πηγαινε για την 1η προταση..
Καλααααααααα.........
Καλααααααααα.........

Καληνυχτα Ηλια...Και ας μπηκες για λιγο...