ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by gre165-makis,May 20 2010, 03:32 PM
Ισχυει αυτο γιατι αυτοι οι αλλοι ξερεις με τι ''οργανα'' μετραν..

Dr. σου λέει...
Εντάξει, μετά πέφτεις ψυχολογικά και ούτε στα μάτια δεν μπορείς να τον κοιτάξεις.
Του λες, κάντο όπως να ναι, μόνο να με βγάλει μέχρι το σπίτι σε παρακαλώ
Ρε πίσσα και πούπουλα θέλουν...κι όχι τίποτε άλλο...με αδύναμο ευρώ είναι ακριβή η πίσσα...
(από πούπουλα υπάρχει απόθεμα, όποιος είδε playmate χτες καταλαβαίνει
)/
Originally Posted by lalakis2000,May 20 2010, 03:11 PM
Μάκη, τώρα με τη βροχή πάτησα μία δευτέρα σε μία στροφή πολύ πλατιά και ακίνδυνη που και στο στεγνό κάνω παντηλίκι.
Καταλαβαίνεις έτσι;
Αυτά μένουν
(ευτυχώς έμεινε και το S
).
Καταλαβαίνεις έτσι;
Αυτά μένουν
(ευτυχώς έμεινε και το S
).Το ανησυχητικο στην περιπτωση μου ειναι οτι την 1η φορα δεν μου αρεσε οπως την πηρα και γυρισα πισω και την ξαναπηρα...
Καψερος...οπως ελεγε και ενας φιλος απο τον Βορρα.
Originally Posted by lalakis2000,May 20 2010, 03:32 PM
Λιάκο, έχασες.
Το μιλκσέηκ φράουλα ήταν πολύ καλό.
Και μόλις τις είχαμε μαζέψει τις φράουλες.
Το μιλκσέηκ φράουλα ήταν πολύ καλό.

Και μόλις τις είχαμε μαζέψει τις φράουλες.

Μου έφερε στο μυαλό τη διαφήμιση του καφέ, του Jacob's, που πάνε στο χωριό και ρωτάνε τη γιαγιά "Γιαγιά, έχεις jacob's?" και λέει η γιαγιά " Jacobs φουντούκι, καραμέλα, ....", δεν ξέρω κι εγώ τί άλλα..
Εγώ έχω να πω, ότι οι πιο παλιές γενιές κάνουν αγώνα να ακολουθήσουν τις εξελίξεις !
Την επόμενη φορά, θέλω Μάη-TAI ..
Η αγουρά με τον Τουλάτο λειπουν
Κι όχι τίποτε άλλο, είδα και την άνια πρίν λίγο, live, εδώ στα μέρη μας.
Νομίζω ότι φλερτάρω πολυ με τη μεταμεσονύκτια ζώνη...
Μαμάααααααααααααααα.........έ οιμο το γάλααααααααααα.............;;;
Καληνύχτα αγόρια και κορίτσι
Κι όχι τίποτε άλλο, είδα και την άνια πρίν λίγο, live, εδώ στα μέρη μας.
Νομίζω ότι φλερτάρω πολυ με τη μεταμεσονύκτια ζώνη...
Μαμάααααααααααααααα.........έ οιμο το γάλααααααααααα.............;;;
Καληνύχτα αγόρια και κορίτσι
Originally Posted by uma_chikara,May 20 2010, 03:43 PM
Μιλάμε για θεϊκό σκηνικό..
Μου έφερε στο μυαλό τη διαφήμιση του καφέ, του Jacob's, που πάνε στο χωριό και ρωτάνε τη γιαγιά "Γιαγιά, έχεις jacob's?" και λέει η γιαγιά " Jacobs φουντούκι, καραμέλα, ....", δεν ξέρω κι εγώ τί άλλα..
Εγώ έχω να πω, ότι οι πιο παλιές γενιές κάνουν αγώνα να ακολουθήσουν τις εξελίξεις !
Ομπρελίτσα να σου βαλω ή θα το πιεις έτσι;
Originally Posted by lalakis2000,May 20 2010, 03:35 PM
Του λες, κάντο όπως να ναι, μόνο να με βγάλει μέχρι το σπίτι σε παρακαλώ
Ρε πίσσα και πούπουλα θέλουν...κι όχι τίποτε άλλο...με αδύναμο ευρώ είναι ακριβή η πίσσα...
(από πούπουλα υπάρχει απόθεμα, όποιος είδε playmate χτες καταλαβαίνει
)/
Και παρακαλας Χριστο και Παναγια μην φτυσει κανεις στον δρομο και τα πατησεις γιατι μετα.......αυτα μενουν.....
Παντως εχω βασιμες υποψιες οτι οι περισσοτεροι Ελληνες ευθυγραμμισαδες συνεργαζονται με τον Πλατανα.Και με ποσοστα οχι μ@λακιες..
Οσον αφορα τις Playmate ο ''Σειρηνας'' ειμαι σιγουρος οτι εχει μεριμνυσει ηδη,απλα περιμενε να τελειωσει το event.