ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by uma_chikara,May 23 2010, 02:51 PM
Πρέπει να γίνεις τιμόνι..
Δε μπορεί να γράφεις εδώ μέσα και να μην είσαι πιλότος!
Ο ξάδερφος πρέπει να σε αναλάβει..
Τί είναι αυτό, δηλαδή..? Need for speed... τς τς τς...
Ευτυχώς που δεν τερμάτησες και το Mario Kart..

Στα διάλα νύσταξα πολύ δεν είμαι εγώ για τέτοια
πήγε η ώρα δυό και αύριο σκάτα, Δευτέρα, γάμησετα!!
Originally Posted by uma_chikara,May 23 2010, 02:51 PM
Πρέπει να γίνεις τιμόνι..

...Και τωρα σοβαρα....Αν και ο ξαδερφος μου εχει ολη την καλη διαθεση να μου μαθει και με ρωταει αρκετα συχνα αν θελω να το παρω,εγω αποφευγω γιατι λυπαμαι τα λαστιχα, τον δισκο κτλ.....Τωρα ας παμε αλλου... Μια και κανεις προταση,γιατι δεν την κανεις πιο ολοκληρωμενη,πχ,να πεις,να σε μαθει ο ξαδερφος,και εγω θα του κανω δωρο τα αναλωσιμα....Ή ακομα καλυτερα να του δωσεις το αυτοκινητο σου για να με μαθει... Μια και κανουμε προτασεις....
Originally Posted by Angelic Imp,May 23 2010, 03:07 PM
Ή ακομα καλυτερα να του δωσεις το αυτοκινητο σου για να με μαθει... Μια και κανουμε προτασεις....

Εσυ θα θες το λιγοτερο ορθοπεδικο.Βλεπεις τελευταια ο Λιακος δοκιμαζει την αναρτηση σε ''ρυθμιση-φραππε''.
Καντου δωρο κατι ωστε να σταματισει να γραφει μαντιναδες...θα μας πριξει τα ουμπαλα παλι....
Το σεικερ καντω δωρο στον ΝαΒυ να φτιαχνει φραπεδες καθε φορα που ''λιωνει'' μονος του για να σπασει τον χρονο μου στο GT5 και σε λοιπους εξομοιοτες..
Φερε και το NFS καμοια φορα να τον ραψεις και εσυ.Ειναι πελαταρα απο τις λιγες.
Το σεικερ καντω δωρο στον ΝαΒυ να φτιαχνει φραπεδες καθε φορα που ''λιωνει'' μονος του για να σπασει τον χρονο μου στο GT5 και σε λοιπους εξομοιοτες..
Φερε και το NFS καμοια φορα να τον ραψεις και εσυ.Ειναι πελαταρα απο τις λιγες.
Originally Posted by blondie_s2k,May 22 2010, 09:56 AM
Είναι μια μαλακία που μας πιάνει κατά καιρούς Αγγελική και όταν κάποιος γράφει ανορθόγραφα το όνομα κάποιου (οχι για χαβαλέ αλλά επειδή πραγματικά δεν ξέρει πως γράφεται, όπως έγινε πρόσφατα με το δικό μου...) οι υπόλοιποι το συνεχίζουμε για χαβαλέ και το τραβάμε όσο δεν πάει...
Μέχρι τώρα αυτό έχει συμβεί στο Θαιοδόσι και στον Λαιφταιρι και τώρα ήταν η σειρά μου όπως φαίνεται..
Α! Εγώ ψηφίζω το 10 δαγκωτό!!!!!
Μέχρι τώρα αυτό έχει συμβεί στο Θαιοδόσι και στον Λαιφταιρι και τώρα ήταν η σειρά μου όπως φαίνεται..
Α! Εγώ ψηφίζω το 10 δαγκωτό!!!!!

....Κε αιγο καμεια φορα απο κεκτιμενοι ταχιτειτα γραφο ανωρθωγραφα.Κε αικινι τι στηγμι δαι το καταλαβενω...Μαιτα ωμως....
Αλλα και απο κεκτημενη ταχυτητα να μην ειναι ,δεν πολυδινω σημασια.Εισμοινι.