ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Φιλε εισαι πολυ πισω....
Την ατακα του μηνα την ακουσα απο οικοδομο πανω σε σκαλωσια στην Βουκουρεστιου που πανε ολες οι ψωναρες - φραγκατες στα Louis Vitton kai Prada...
Ο τυπος φωναξε σε μια που περνουσε αμεριμνη: "Πεταξε μου καβλα την κιλοτα σου"
Δακρυσα απο τα γελια... και αυτη στραβωσε....
Την ατακα του μηνα την ακουσα απο οικοδομο πανω σε σκαλωσια στην Βουκουρεστιου που πανε ολες οι ψωναρες - φραγκατες στα Louis Vitton kai Prada...
Ο τυπος φωναξε σε μια που περνουσε αμεριμνη: "Πεταξε μου καβλα την κιλοτα σου"
Δακρυσα απο τα γελια... και αυτη στραβωσε....
Originally Posted by package,Jun 9 2010, 04:11 PM
Σκηνικό. Εμφανίζομαι με ψιλοτάκουνα και ροζ γούνα. Από κάτω γυμνός. Λευτεράκης με σμόκιν και δίσκο με ποτά στο χέρι. Εννοείται γυμνός από κάτω. ΤΙΝΤ με δερμάτινο κολιέ με καρφιά στο λαιμό και αλυσίδα που θα τον τραβάω, στην κουζίνα να μαγειρεύει νερό. Εννοείται και αυτός γυμνός από κάτω.
Σκάει μύτη το ξανθό με κολλητο φόρεμα μέχρι τα μητροσάκουλα, χωρίς σουτιέν εννοείται. Κάθεται στο καθιστικό και σκάει μύτη Λευτεράκης να προσφέρει ποτά. Της λέει έρχεται ο μεγαλειότατος. Σκάω μύτη με αλυσίδα στο ένα χέρι με TINT και στο άλλο με Ηρα. Κάθομαι και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Μπαλαμούτι κλπ. Το μωρό έχει τρελάθεί. Θέλει να με ρουφήξει. Της λέω οτι δεν είμαι για τα μούτρα της και της προσφέρω τον Λευτεράκη να την ξεγλαστρώσει. Αποσύρομαι στα ιδιαίτερα διαμερίσματα μου για διαλογισμό.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ