Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI

Thread Tools

Old Jul 10, 2010 | 03:50 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

http://www.car.gr/parts/view/821090/

τορπεντο???...λολ...
Old Jul 10, 2010 | 08:58 AM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

Old Jul 11, 2010 | 05:33 PM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Jul 9 2010, 07:12 AM
Η Αντζελίκ, την "έκανε μ'ελαφρά",όταν έπρεπε να δώσει μια απάντηση στην πρόταση που της έκανα..
Τώρα ό,τι δικαιολογία τύπου "ξέχασα το θερμοσίφωνο", "το μάτι της κουζίνας" κ.ο.κ, είναι πλέον πολυφορεμένες κι εύκολα καταλαβαίνουμε πως η Αντζελίκ φοβάται να βγει με γνήσιους, καταπληκτικούς και απίθανους άντρακλες σαν κι εμένα και όλη τη σκληροπυρηνική ομάδα του φόρουμ, που παίζει πολύ δυνατά..

Εντάξει, Αντζελίκ.. Αλήθεια καταλαβαίνω.. Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι δικαιολογίες..
...Το θερμοσιφωνο ε?? Χα!χα!χα!χα!

Ηλια εχεις πολυ πλακα....

Και Θαναση δεν εχω καμια σχεση με τις πορτες.....
Old Jul 13, 2010 | 01:54 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Παιδιά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη σημερινή μου εμπειρία με γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Η/Υ.
Πρίν απο λίγες μέρες ο υπολογιστής μου εμφάνισε καποιο πρόβλημα το οποίο ύστερα από πολλές ανεπιτυχείς προσπάθειες να διορθώσω, ανακάλυψα ότι ήταν θέμα motherboard. Βρήκα το χαρτί της εγγύησης και μαζί με όλα τα παρελκόμενα πήγα το M/B στο μαγαζί από το οποίο το πήρα.
Μου είπαν λοιπόν πως σε 2 εργάσιμες θα το είχα και εγώ χαμογελαστός σαν καλός m@I@k@5 γύρισα στο σπίτι μου νομίζοντας ότι το πρόβλημα λύθηκε.
Περνούν οι 2 εργάσιμες και αφού δεν επικοινώνησαν μαζί μου για την παραλαβή, τους πήρα εγώ τηλέφωνο και μου είπαν πως το ελέγχουν τώρα (τότε)... Περνούν άλλες 2 μέρες και ο τεχνικός με παίρνει τηλέφωνο λέγοντας μου ότι "τώρα μας έκανε πρόβλημα" και θα σας το ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ και να περάσω την τάδε μέρα να πάρω το καινούριο. Ωραία λέω, τον ευχαριστώ και κλείνω το τηλέφωνο. Την ημέρα παραλαβής έρχεται μήνυμα στο κινητό μου που λέει ότι το Motherboard ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ!!! και να περάσω να το παραλάβω. Λέω κι εγώ λάθος θα έγινε και σαν καλός πελάτης θα πάρω καινούριο.
Τελικά πήρα επισκευασμένο και μάλιστα κακομεταχειρισμένο αφού 1-2 πυκνωτές και επαφές ήταν στραβωμένα!!! Τους είπα πως έπρεπε να το αντικαταστήσουν αλλά τελικά μου έδωσαν να καταλάβω πώς αν δε μου αρέσει...
Φεύγοντας ζήτησα μια πάστα για τον επεξεργαστή για να ξαναβάλω την ψύκτρα και μου είπαν πως έχουν έλλειψη εδώ και 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ (ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ!) και πώς δεν έχουν ούτε στο τεχνικό τμήμα (των επισκευών)!!!
Καλά τους λέω, και τα PC πώς τα δένετε;;; ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...
Στο τέλος μου είπε πώς αν ήθελα πάστα, έπρεπε να αγοράσω καινούρια ψύκτρα που περιλαμβάνει ένα φακελάκι μέσα... Προφανώς ανακάλυψαν πως δε συμφέρει η πάστα με τα 5-7 ευρώ πια αφού σαν καλοί μ@λ@κες που είναι οι πελάτες (έτσι νομίζουν αυτοί) μπορούν να πληρώνουν 30-50-70 για μια ψύκτρα... Εννοείται πως δεν αγόρασα ψύκτρα...
Αυτά από μένα...
Old Jul 13, 2010 | 02:58 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Εμενα που μ εβγαλε ενα μαγαζακι με Υ/Η καμένη μητρική ραμ καρτα γραφικών κ το παω στο πλαισιο κ απλα μ εφτιαξαν μια επαφη?! Εκει τι κανεις? που θα ετρωγαν ετσι 300€?!
Old Jul 13, 2010 | 04:41 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Πόσα λεφτά θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι καμμένο μέσα στον υπολογιστή μου εδώ και 1 χρόνο?

Μάλλον κάρτα γραφικών πρέπει να είναι αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι και Motherboard. Δίνω max 30euro.

Όχι τίποτα άλλο, αμαρτία απο τον θεό είναι...
Old Jul 13, 2010 | 05:08 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλυτερα να παρετε το netbook που εχω για πουλημα στις Αγοραπωλησιες. Πιο οικονομικα θα σας ερθει.
Old Jul 13, 2010 | 05:23 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Το Netbook που δίνεις έχει το μέγεθος ενός ποντικιού που είχα χρόνια πριν. Trackball Pro
Old Jul 13, 2010 | 05:34 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ο χακερας θα το παρει, ειμαι σιγουρος. Πιανουν τα χερια του σε κατι τετοια.
Old Jul 13, 2010 | 05:38 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Originally Posted by Nabu,Jul 13 2010, 04:41 AM
Πόσα λεφτά θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι καμμένο μέσα στον υπολογιστή μου εδώ και 1 χρόνο?

Μάλλον κάρτα γραφικών πρέπει να είναι αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι και Motherboard. Δίνω max 30euro.

Όχι τίποτα άλλο, αμαρτία απο τον θεό είναι...
Ειμαι ο ανθρωπος σου, για πες τι παρουσιαζει ο "ασθενης"?

All times are GMT -8. The time now is 03:39 PM.