Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI

Thread Tools

Old Jul 13, 2010 | 06:00 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Πριν 1 χρόνο που λες...

Και λίγο μετά αφου έχω πάρει μια καινούργια κάρτα γραφικών (ούτε που θυμάμαι ποια - το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είναι AGP - ναι καλά διάβασες AGP/512mb γιατί έχω ακόμα ένα P4, 2.4, overclocked 2.66 που δεν έχει θύρα Pci Express) και εκεί που έχω διδάξει στο GRID και οδηγώ το RX-7 D1 Version και το πηγαίνω κόφτες, έχοντας κάνει 8.000.000 σκορ, ξαφνικά κολλάει το σύμπαν.

Κολλάει ήχος (το pc συνέχιζε να βαράει κόφτες), κολλάει η εικόνα και τίποτα δεν φαίνεται να το κάνει καλά.

Το χέρι κάνει την κίνηση και βρίσκει το reset button. Ε αυτό ήταν, έκτοτε παρότι το mb φέρνει ρεύμα, η οθόνη δεν ανάβει ποτέ. Σαν να μην περνάει σήμα απο την κάρτα. My guess είτε γιατί η κάρτα τα έφτυσε, είτε γιατί τα ρεύμα τα ου MB μπορεί να τα έχουν παίξει και αυτά...

Δεν ασχολήθηκα απο τότε για να πω την αλήθεια μου. Βαριέμαι περισσότερο απο ότι θέλω αυτο το pc. Ας είναι καλά το laptopaki...

Γιατρέ μου τι έχουμε?
Old Jul 13, 2010 | 06:47 AM
PanosS's Avatar
Registered User

Ο Παναθηναϊκός έχει νέο πρόεδρο.... ΟΕΟ....

...τον Κωσταντόπουλο του Συνασπισμού...

(Να το αφήσω εδώ ή να το πάω στα ανέκδοτα?)
Old Jul 13, 2010 | 09:18 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Nabu,Jul 13 2010, 06:00 AM
Πριν 1 χρόνο που λες...

Και λίγο μετά αφου έχω πάρει μια καινούργια κάρτα γραφικών (ούτε που θυμάμαι ποια - το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είναι AGP - ναι καλά διάβασες AGP/512mb γιατί έχω ακόμα ένα P4, 2.4, overclocked 2.66 που δεν έχει θύρα Pci Express) και εκεί που έχω διδάξει στο GRID και οδηγώ το RX-7 D1 Version και το πηγαίνω κόφτες, έχοντας κάνει 8.000.000 σκορ, ξαφνικά κολλάει το σύμπαν.

Κολλάει ήχος (το pc συνέχιζε να βαράει κόφτες), κολλάει η εικόνα και τίποτα δεν φαίνεται να το κάνει καλά.

Το χέρι κάνει την κίνηση και βρίσκει το reset button. Ε αυτό ήταν, έκτοτε παρότι το mb φέρνει ρεύμα, η οθόνη δεν ανάβει ποτέ. Σαν να μην περνάει σήμα απο την κάρτα. My guess είτε γιατί η κάρτα τα έφτυσε, είτε γιατί τα ρεύμα τα ου MB μπορεί να τα έχουν παίξει και αυτά...

Δεν ασχολήθηκα απο τότε για να πω την αλήθεια μου. Βαριέμαι περισσότερο απο ότι θέλω αυτο το pc. Ας είναι καλά το laptopaki...

Γιατρέ μου τι έχουμε?
δυναμό
Old Jul 13, 2010 | 11:01 PM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Originally Posted by Nabu,Jul 13 2010, 06:00 AM
Πριν 1 χρόνο που λες...

Γιατρέ μου τι έχουμε?
Μπες μσν να σου κανω διαγνωση
Old Jul 14, 2010 | 08:16 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Τις προάλλες είχα την τύχη να μπώ σε ένα eg9 civic στο οποίο είχε τοποθετηθεί μια εξάτμιση με ρυθμιζόμενο κλαπέτο για τον ήχο. Ανοιχτό αλλά και κλειστό είχε πολύ ωραίο ήχο το αυτοκίνητο. Το κλαπέτο της εξάτμισης ενεργοποιείται με ένα μικρό τηλεκοντρόλ και ο χρόνος που απαιτείται για να περάσει από τη μια κατάσταση στην άλλη (ανοικτό-κλειστό) είναι πολύ μικρός. Το ανέφερα γιατί πολλοί θα ήθελαν μια εξάτμιση που να γουστάρουν να την ακούν αλλά και να κλείνει όταν χρειάζεται... Αυτή η εξάτμιση βγαίνει και για το s2000.

http://jpsmotorsport.gr/index.php?page=sho...uemart&Itemid=1

Δεν το έβαλα για διαφήμιση μιας και δεν έχω μαγαζί, αλλά για όσους ενδιαφέρονται...
Old Jul 15, 2010 | 12:02 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Βαριέμαι οικτρά...

Όχι οτι δεν έχω ένα κάρο δουλειά να κάνω, απλά βαριέμαι να κάνω και αυτήν.

Απο την άλλη, εδώ και μέρες σκέφτομαι ότι θέλω να φτιάξω το αμάξι μου. ΠΟΛΥ όμως!

Αλλά, δεν έχω φράγκο

Οπότε, τι κάνουμε τώρα?
Old Jul 15, 2010 | 12:06 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

α) παίρνεις τηλεφωνάκι τη Τζούλια, μπορεί να θέλει να γυρίσει sequel οπότε κάτι θα βγάλεις ...
β) πουλάς κάποιο κομμάτι που δε θες πολύ ή ανταλλάσσεις με κάποιο άλλο ...
κλπ κλπ κλπ
Old Jul 15, 2010 | 12:33 AM
Nabu's Avatar
Registered User

α) Ο φίλος σου μήπως το κλαπέτο που πήρε είναι Apexi και το πήρε απο τον Ορφέα που πούλούσε ένα?

β)
Πουλάω 1 χ νεφρό, σε καλή κατάσταση.
Ανταλάσσω σετ πνευμόνια σε καλή κατάσταση, για άλλα χειρότερα, έστω και καπνιστού + την διαφορά.
Πουλάω σπλίνα, τρακαρισμένη αλλά διασωθήσα, για πληροφορίες μόνο με πμ.

Κατά τα άλλα, ανταλλάσω Work Cr-Kai 17 με Dunlop Sport Maxx TT 215 - 245 με:

Bilstein PSS ή KW V3 ή Ohlins ή Nittron
Cusco Slip Diff
Big Brake Kit επώνυμης εταιρίας
Cusco Roll Cage 5 point
J's 70RS Single
J's Header ή Hytech Header
J's Throttle Body
AEM EMS
Rotrex Supercharger Kit (το δυνατό ε... όχι καμιά μούφα με μικρή πίεση)
Carbon Hood, Hardtop, Boot, Console
Powerflex - Mugen bushings
Recaro καθίσματα Carbon κατα προτίμηση
Takata ζώνες
A048 Semi Slick

Είμαι σίγουρος ότι έχω ξεχάσει πάρα πολλά πράγματα αλλά ας ξεκινήσουμε απο κεί και βλέπουμε..
Old Jul 15, 2010 | 12:55 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Σχετικα με το νεφρο, δεν εισαι ο μονος.

http://alfanea.blogspot.com/2010/07/blog-post_9209.html
Old Jul 15, 2010 | 01:22 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Επ καλημερα! τι κανουμε? το S2000 club ειναι εδω?

All times are GMT -8. The time now is 01:13 AM.