ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Πετρο, δεν περνανε απο το μυαλο μου μονο πχ τα τελη. Ηταν ενα απο τα πολλα. Ειπαμε για να τα γραψουμε ολα κατω χρειαζεται εκθεση. 
Απλα δεν μπορω να μην εκνευριζομαι με αυτα που βλεπω και ακουω καθημερινα με τους μ@κ@κε$ εκει πανω.
Γεια σου βρε λαλακη, προβλεπω να παιζω πολυ PRO απο αυριο.

Απλα δεν μπορω να μην εκνευριζομαι με αυτα που βλεπω και ακουω καθημερινα με τους μ@κ@κε$ εκει πανω.
Γεια σου βρε λαλακη, προβλεπω να παιζω πολυ PRO απο αυριο.
Ναι τρελό αγόρι..δεν σου έκανα παρατήρηση
Τώρα θα αναλάβεις χρέη μάγειρα....σε σένα θα ΄ρχόμαστε για τα τσιμπούσια, ρεφενέ όλοι τους σολωμούς ....
και στου Μάριου...χαχα
Αντώνη ,γιατί δεν μου μιλάς??
Τώρα θα αναλάβεις χρέη μάγειρα....σε σένα θα ΄ρχόμαστε για τα τσιμπούσια, ρεφενέ όλοι τους σολωμούς ....
και στου Μάριου...χαχαΑντώνη ,γιατί δεν μου μιλάς??
Originally Posted by vtecas,Apr 30 2010, 04:10 AM
άμα ρε φίλε ο άλλος είναι καλιτέχνης...τελείωσε...μπρά βο ρε Αντώνη με τις νότες αισιοδοξίας που μας κερνάς

Δε θα με φτιάξουν τα λεφτά ρε φίλε.
Ούτε τα Χόντα.
Είχα ζωή και πριν από αυτά. Και θα έχω και μετά από αυτά.
Να χουμε και λίγη εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Δε θα μασήσουμε.
Τα κλεισα τα 31 πρόσφατα, άρα θυμάμαι και πως περνούσαμε τη δεκαετία του 80 που ήμουνα πιτσιρικάς, τότε που Μερσεντές είχαν ελάχιστοι (εμείς δεν είχαμε αλλά ζούσαμε και χωρίς Μερσεντές) και όχι και η κουτσή Μαρία. Μην πω για Πόρσε.
Πως φτιάχτηκε τόσο πλούτος τόσο γρήγορα; Από ΠΟΥ;
Πίσω ρε ΖΩΑ. Πίσω. Με κλεψιές και δανεικά και αεριτζήδικες δουλειές. Πίσω ΡΕ.
Να προσγειωθούν και τα τσόλια οι γυναίκες που μου μάθανε σε Γκούτσι και Πούτσι και το μόνο που ξέρουν είναι ... άντε μην πω τώρα. ΔΕ μιλάω για όλες, αλλά σίγουρα για αρκετές. Θα ξεμάθετε κορίτσια. Από δω και πέρα respect. Αλλιώς να σας δω τώρα ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΟΡΗΓΟ για τσάντες και λούσα.
ΚΑΙ ΜΕ CRX ΑΜΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΤΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΟΛΑ.
Την καύλα μου την έκανα και με Rover Gti, της μάνας μου, κινητήρα HONDA -ΜΟΝΟ- προγράμματα φίλτρα κέρατα τα πάντα όλα.
Θα μασήσω με ΔΝΤ;
Δε νομίζω.
Τσου.
Έχω μάθει και στα λίγα. Και μπορώ.
Επίσης όταν είχα λιγότερα @@@μούσα και περισσότερο και το φχαριστιόμουνα και καλύτερα και ήμουνα και φοιτητάκος με χαρτζιλίκι, όποτε θυμόταν κανένας να μου δώσει γιατί στα @@ μου με ΗΣΑΠ πήγαινα στη σχολή μου και ρωτούσα για να πάρω το αμάξι να πάω βόλτα.
Και υπήρχαν άλλοι που ούτε αυτά δεν είχαν.
Στα παπάρια μου και οι ξένοι και το ΔΝΤ. Τους περιμένω.
Πετράν για σένα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic [/media]&feature=related
Και υπήρχαν άλλοι που ούτε αυτά δεν είχαν.
Στα παπάρια μου και οι ξένοι και το ΔΝΤ. Τους περιμένω.
Πετράν για σένα
[media]http://www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic [/media]&feature=related
Originally Posted by energetic,Apr 30 2010, 04:28 AM
Εγω με τη σειρα μου θα κοιταξω να προσφερω ενα μικρο δειγμα των μαγειρικων μου ικανοτητων. Αφιερωμενο στους πεινασμενους. 

Χτες ένας φίλος μου λέει, Αντώνη, χτύπησε το Σταρλετάκι στρόφαλο και πλέον δεν κυκλοφορεί, το Σταρλετάκι του 89, το κυκλοφορούσε με χτυπημένο στρόφαλο και όσο πήγαινε μέχρι που παρέδωσε. Και τώρα ψάχνει για ένα αμαξάκι μεταχειρισμένο, έχει οικογένεια και ένα κοριτσάκι γλύκα πανέμορφο, και τα βγάζει πέρα όπως μπορεί Ε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ.
Και θα πέσουμε εμείς;
Ε όχι ρε φίλε.
Ε όχι.
Θα πέσουμε και θα ξαναανέβουμε.