Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI

Thread Tools

Old Apr 30, 2010 | 04:35 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εχω μαθει να προσφερω. Ξερεις εσυ Αντωνη, κατι για το κοινωνικο εργο που προσφερουμε.
Old Apr 30, 2010 | 04:38 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by energetic,Apr 30 2010, 04:35 AM
Εχω μαθει να προσφερω. Ξερεις εσυ Αντωνη, κατι για το κοινωνικο εργο που προσφερουμε.
Το ξέρω Μάριε.

Και μπορούμε και περισσότερο.
Old Apr 30, 2010 | 04:43 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Αντουάν την αφιέρωση θα την δω σπίτι,εδώ δεν περνάει δυστυχώς..γαμώ τους κόφτες. Ευχαριστώ..
Τώρα για τα 'λλα που λες ,εγώ ρε φίλε είμαι 39 και αν εσένα η μάνα σου είχε ρόβερ,εμένα δεν είχε ούτε η μάνα μου,ούτε ο πατέρας μου,και τα ΜΜΜ τα ξέρω μια χαρά.Κι αν δεν είχε δρομολόγιο νυχτερινό το 040 (το λεγόμενο πράσινο) ε το πέρναμε και με το πόδι Σύνταγμα - Ν.Σμύρνη και πολλά άλλα Αντώνη, πολύ πιο σοβαρά και δύσκολα,τα οποία δεν τα ξεχνάω.....
Απλά καλομάθαμε ......
Τώρα αυτό για το crx τι το πες ρε συ....ξύνεις πληγές? απωθημένο το 'χω το γαμημένο.....ακόμα το βλέπω στο δρόμο κι αν τύχει και το 'χει και κανένας μερακλής...καύλα λέμε....
Old Apr 30, 2010 | 04:46 AM
vtecas's Avatar
Registered User

Originally Posted by lalakis2000,Apr 30 2010, 04:33 AM
Και θα πέσουμε εμείς;

Ε όχι ρε φίλε.

Ε όχι.

Θα πέσουμε και θα ξαναανέβουμε.
ΕΕΕΛΛΛΛΑΑΑ ρε ΑΝΤΩΝΗ έεετσιι λέμε, δώωσεεε
Old Apr 30, 2010 | 04:46 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Παρακαλομάθαμε.

Να γίνουμε καλύτεροι και να αξιώσουμε και περισσότερα. Να τα αξίζουμε. Και όπως τα πες, να μην ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε.
Old Apr 30, 2010 | 04:50 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Aυτο που λεει ο Αντωνης ειναι μεγαλη αληθεια.
Ετσι ειναι τα πραγματα, καλομαθαμε ολοι μας. Και δεν ειναι οτι δεν μπορουμε να ζησουμε και χωρις αυτα, μπορουμε και ισως να ζουμε και καλυτερα χωρις αυτα.
Το θεμα ειναι γιατι να υποστει ομως ο ελληνικος λαος που φορολογειται τοσα χρονια, που ειναι νομιμος, που ζει με λιγοστα, οταν καποιοι ζουν και βασιλευουν εις βαρος τους?
Ο αλλος πληρωνει μια ζωη για να παρει αυτη την κωλοσυνταξη και να ευχαριστηθει κατι στα γεραματα του κι ερχεσαι εσυ Χ πολιτικε και μου λες οτι επειδη αποφασισες οτι χρειαζεσαι 22 σπιτια σ αυτη τη ζωη κ εφερες τη χωρα εδω που την εφερες πρεπει ΠΑΛΙ να τα πληρωσω εγω?
Οχι ρε φιλε, ΟΧΙ, ΣΚΑΤΑ στα μουτρα τους ΟΛΟΙ. ΜΑ ΟΛΟΙ. Να πανε να τα παρουν απο τους κλεφτες, οχι απο τον εργατη και τον βιοπαλεστη. Κι αν για μας οι περικοπες αυτες θα αφορουν μονο το παραπανω στη ζωη μας, για καποιους ειναι η ιδια τους η ζωη. Ενδιαφερθηκε ποτε κανενας γι αυτους? ΠΟΤΕ.
Ξηλωμα ολοι, ΤΩΡΑ.
Old Apr 30, 2010 | 04:55 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Να απαιτησει ο λαος σαν πρωτο μετρο:
Αρση ασυλιας πολιτικων.
Δευτερο μετρο: Αυτηρος ελεγχος περιουσιακων στοιχειων πριν και μετα τη θητεια τους... κλπ κλπ...
Κι ας ερθει μετα ο αναπηρος ο Γιωργακης να ρωταει σαν τον χανο¨Λεφτα υπηρχαν, που πηγαν τα λεφτα?" Δεν ξερει που πηγαν. Ειναι στο αρχειο ακομα οι υποθεσεις για τα μεγαλα σκανδαλα....
Κανεις δεν ευθυνεται για το χρηματιστηριο, κανεις για τα ομολογα, κανεις για τη Siemens.... οταν ομως ειναι για τον απλο πολιτη τοτε ολοι οι νομοι ισχυουν...

Old Apr 30, 2010 | 04:57 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

MAZI ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ.
Old Apr 30, 2010 | 05:02 AM
vtecas's Avatar
Registered User

Και πως γίνεται ρε Μάνο το ξύλωμα?
Old Apr 30, 2010 | 05:04 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Πραγματι, εκει ειναι το γμτ και ο λογος που εκνευριζομαι. Οπως αναφερθηκαν τα διαφορα σκανδαλα, και ολα τα αλλα που ισως και να μην εχουμε καθολου γνωση και να ειναι καλα κρυμμενα. Και ειναι μιλαμε θρασυτατοι ολοι τους, και φυσικα ελευθεροι να κανουν οτι θελουν εις βαρος του λαου.

All times are GMT -8. The time now is 09:56 AM.