ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Originally Posted by S2000_FUN,Dec 21 2010, 02:32 AM
Τίποτα Μανολάρα. Μας παίδεψε λίγο αλλά τα καταφέραμε. Ελπίζω να είναι όπως τη φαντάζεσαι και φυσικά να αναστατώνεις τον κόσμο όπως εσύ ξέρεις (θυμήσου παππού με με τον αρύθμιστο κομπρέσσορα στην εκδρομή στην Εύβοια
)
Την εβαλα επανω Χρησταρα. Χρειαστηκαν 3,5 ωρες για να την τοποθετησουμε και να τη ρυθμισουμε. Δεν παει το μυαλο σου τι επρεπε να λυσεις για να εχεις προσβαση σε 3 κ@λοβιδες που τις εχουν κρυψει. Μονο το μοτερ που δεν κατεβασαμε....
Μου ειχαν πει στην Porsche οτι ηθελαν 350 ευρω για τη δουλεια και επιπολαια ειπα "καλα ενταξει".... ομως δεν ηταν ετσι τελικα....Anyway, η εξατμιση ειναι εργο τεχνης, καθεται αψογα, ειναι πολυ πιο ελαφρια, εχει αψογο φινιρισμα και "κακο" look....
Απο ηχο κανει το μπασο που ηθελα χωρις drowning καθολου... απο αποδοση θα δειξει στην κοντρα με το Z4M
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Καλημερα. 
Καλα πανε τα κεφια αλλα τελευταια με πιανει η πλατη και η μεση μου. Αυτο το εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που κοιμαμαι 7 ωρες για αλλαγη. Χρονος ρεκορ για μενα που ειχα μαθει να κοιμαμαι 4-5 ωρες καθημερινα. Δεν ειναι να κοιμαμαι απο νωρις εγω με τιποτα, ξεκιναω παλι το ξενυχτι.

Καλα πανε τα κεφια αλλα τελευταια με πιανει η πλατη και η μεση μου. Αυτο το εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που κοιμαμαι 7 ωρες για αλλαγη. Χρονος ρεκορ για μενα που ειχα μαθει να κοιμαμαι 4-5 ωρες καθημερινα. Δεν ειναι να κοιμαμαι απο νωρις εγω με τιποτα, ξεκιναω παλι το ξενυχτι.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Nabu,Dec 23 2010, 09:55 AM

Εγώ νομίζω ότι σε πονάει η πλάτη γιατί κάνεις καιρό να οδηγήσεις το S.