ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Χαιρετώ την πιο κεφάτη παρέα του διαδικτύου!Επιτέλους μετά από έναν μήνα και κάτι,ολοκληρώθηκε η μεταφορά του τηλεφώνου και μπορώ πάλι να συζητάω για το αυτοκίνητο όνειρο...το αυτοκίνητο σταθμό στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία(το παρα φούσκωσα
; ) Απ'ό,τι βλέπω έγιναν σημαντικά πράγματα όλον αυτόν τον καιρό...αλλάξαμε CO;Nabu συγχαρητήρια για το αξίωμα και εύχομαι να συνεχίσεις την καλή δουλειά των προηγούμενων COs!!!Θα έχω να το λέω ότι με πήγε βόλτα ο CO του s2k forum...!!!
Τόσοι μήνες πέρασαν την βόλτα δεν την ξεχνάω με τίποτα!!!
; ) Απ'ό,τι βλέπω έγιναν σημαντικά πράγματα όλον αυτόν τον καιρό...αλλάξαμε CO;Nabu συγχαρητήρια για το αξίωμα και εύχομαι να συνεχίσεις την καλή δουλειά των προηγούμενων COs!!!Θα έχω να το λέω ότι με πήγε βόλτα ο CO του s2k forum...!!!
Τόσοι μήνες πέρασαν την βόλτα δεν την ξεχνάω με τίποτα!!!
Originally Posted by MANOS,Dec 22 2010, 03:32 AM
απο αποδοση θα δειξει στην κοντρα με το Z4M

Φίλε s2k_fantastic ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά επειδή σπάω το κεφάλι μου αλλά το ρημάδι... μπορείς να πεις αν εγω σε είχα πάει βόλτα? Και αν ναι, που και πότε?
Είναι λίγο κούφιο, καταλαβαίνεις
Originally Posted by Nabu,Dec 23 2010, 02:28 PM
Φίλε s2k_fantastic ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά επειδή σπάω το κεφάλι μου αλλά το ρημάδι... μπορείς να πεις αν εγω σε είχα πάει βόλτα? Και αν ναι, που και πότε?

Μην μου πεις ότι ήδη ξέχασες την βόλτα που μου έταξες...;Δεν θέλω τέτοια...!!!
Λογικό να μην με θυμάσαι αφού με το που εμφανίστηκα στο foroum μετακόμισα και έμεινα χωρίς Internet...!!!Αλλα μόλις κατέβω σε κάποια συνάντηση δεν την γλιτώνεις με τίποτα
(στενός κορσές...!!!χαχα!!!)Άσχετο κάποια στιγμή όταν μετέφερα τα πράγματα στο καινούριο σπίτι πρέπει να είδα το S2000 σου φίλε Eddiex,αν δεν έκανα λάθος και ήταν κάποιο που να έμοιαζε(αλλα να μου πεις πόσα ninja s2000 κυκλοφορούν;