ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
H Γ@μημενη γ@μω ΔΕΗ καθε βραδυ εδω και 4-5 μερες κανει διακοπες ρευματος στην Νικαια. Στην αρχη νομιζα πως ειχε καποιο βραχυκυκλωμα το σπιτι μου (τι σκ@τ@ λεω?) αλλα μετα απο μαρτυριες απλων πολιτων τελικα ειναι προβλημα της περιοχης και της ΔΕΗ.
Εεεε ρε και να καει κανα PS3 ή κανα PC να βαλω εγω μια βομβαρα στον π@το τους και στα κεντρικα και οπου αλλου ειναι οι παλιο μ@λακες. Που δεν εχουν δωσει ΚΑΝ ειδοποιηση για ολο αυτο.
Εεεε ρε και να καει κανα PS3 ή κανα PC να βαλω εγω μια βομβαρα στον π@το τους και στα κεντρικα και οπου αλλου ειναι οι παλιο μ@λακες. Που δεν εχουν δωσει ΚΑΝ ειδοποιηση για ολο αυτο.
Originally Posted by eddiex,Dec 31 2010, 02:20 AM
Εεεε ρε και να καει κανα PS3 ή κανα PC να βαλω εγω μια βομβαρα στον π@το τους και στα κεντρικα και οπου αλλου ειναι οι παλιο μ@λακες.
Originally Posted by uma_chikara,Dec 31 2010, 02:28 AM
Καλά, υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα από το ps3 που μπορεί να χαλάσουν με μία διακοπή ρεύματος... 

Originally Posted by uma_chikara,Dec 31 2010, 12:28 PM
Καλά, υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα από το ps3 που μπορεί να χαλάσουν με μία διακοπή ρεύματος... 

Ξερεις τι ειναι να παιζεις κανα 2ωρο - 3ωρο, να εχεις λιωσει και να κανει γκρακ το ρευμα?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Dec 31 2010, 01:11 PM
TI ΛΕΣ?
Ξερεις τι ειναι να παιζεις κανα 2ωρο - 3ωρο, να εχεις λιωσει και να κανει γκρακ το ρευμα?