ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Originally Posted by Nabu,Jan 3 2011, 12:49 AM
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαα χ!!!
Μιλάω με Μάκη στο τηλέφωνο τώρα (και καλά μιλάω με τον βρωμόκινέζο που έχει, δεν άκουγε τίποτα, η γιαγιά μου ακούει καλύτερα) και ξαφνικά μου λεεί
"ΟΧΙ ρε Μ@λ@κ@, πάλι με σταματήσανε!! Είναι η 2η φορά που με σταματάνε για κάρτα καυσαερίων"
Μάκη, όταν το δείς φίλε, καλώς σου μπήκε το 2011

Μιλάω με Μάκη στο τηλέφωνο τώρα (και καλά μιλάω με τον βρωμόκινέζο που έχει, δεν άκουγε τίποτα, η γιαγιά μου ακούει καλύτερα) και ξαφνικά μου λεεί
"ΟΧΙ ρε Μ@λ@κ@, πάλι με σταματήσανε!! Είναι η 2η φορά που με σταματάνε για κάρτα καυσαερίων"
Μάκη, όταν το δείς φίλε, καλώς σου μπήκε το 2011

Ευτυχως και τις 2 φορες ειπα την ιστορια και με λυπηθηκε και ο διαβολος..και μου ειπαν φυγε φυγε...
Μάριε, για λίγα λόγια πάντως τελικά λες πολλά!
Όπου νάναι σου έρχεται και το πόστ σου, ξέρεις εσύ!
Καλημέρα παίδες!!
Εχθές τελικά χαλαρά στην δουλειά και τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά παρά 5, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι το οποίο ήταν πιο δύσκολο απο ότι νόμιζα.
Κατέληξα να παίρνω δουλειά για το σπίτι και να κάθομαι μέχρι τις 8 στο λάπτοπ να βγάζω τα μάτια μου.
Δεν πειράζει όμως ,χαλάλι σας, σαν την παρέα εδω δεν έχει
Όπου νάναι σου έρχεται και το πόστ σου, ξέρεις εσύ!
Καλημέρα παίδες!!
Εχθές τελικά χαλαρά στην δουλειά και τελευταία στιγμή, κυριολεκτικά παρά 5, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι το οποίο ήταν πιο δύσκολο απο ότι νόμιζα.
Κατέληξα να παίρνω δουλειά για το σπίτι και να κάθομαι μέχρι τις 8 στο λάπτοπ να βγάζω τα μάτια μου.
Δεν πειράζει όμως ,χαλάλι σας, σαν την παρέα εδω δεν έχει