Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV

Thread Tools

Old Jan 7, 2011 | 04:23 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

το ξερω οτι ειναι πολυυυ νωρίς αλλα θα σου πω συντομα μια τραγική εμπειρία που ειχα το 2ο βραδυ με το σακι και μπες στη θεση μου
Old Jan 7, 2011 | 04:24 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

με περασαν σε ευθεια σαξοραλα
Old Jan 7, 2011 | 04:32 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by sk4s2k,Jan 7 2011, 03:24 PM
Τραγικη εμπειρια, απορω αν κοιμηθηκες το βραδυ.

Αυτα παντα θα υπαρχουν, εχουμε πολυ αργο αυτοκινητο.
Old Jan 7, 2011 | 04:35 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

μαλλον δεν επρεπε να το πω αυτό αλλα εiχε ρεπο ο παπας στη γειτονια μου sorry. Πάντως eddiex και το δικό σου είναι κουκλί αλλα σκεφτομαι το εξής: Εχεις σακι 6,5 χρονια (ή οχι?) και λες να ασχοληθεις τωρα με την οδήγηση? Δε μπορω να το πιστεψω
Old Jan 7, 2011 | 04:46 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by sk4s2k,Jan 7 2011, 03:24 PM
Και μενα με περασε Uno του 1821 ρε sk4s2k. Το οδηγουσε και ο Κολοκοτρώνης αν προλαβα να δω καλα... Και τι να λεει. Και εμεις ομως ραβουμε αλλα που ειναι πολυ πιο ακριβα. Γιατι δηλαδη αν βαλεις κομπρεσσορα και σε περασει παλι ενα 4ταλουδο saxo θα πας να το τουρμπισεις? Η θα πας να του βαλεις ενα 2JZ πανω?
Γιατι δεν παιρνεις ενα EVO τουλαχιστον να ξερεις οτι το μπουρδ3λο παιρνει αλογα και ευκολα, ειναι 4Χ4 και δεν θα πας να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι. Γιατι με το δικο μας ετσι ειναι. Ειδικα στην ατμοσφαιρα.

Το Honda το εχω κατι παραπανω απο 4χρονια. Και οταν λεω να ασχοληθω με την οδηγηση δεν εννοω να μαθω να το οδηγαω. Του φουστη 4 χρονια κατι ξερω και εγω. Απλα εννοουσα απο θεμα πιστα, στησιματος, γεωμετριας κλτ κτλ τα οποια δεν γνωριζα / με ενδιέφεραν τοσο καιρο. Τωρα ειμαι στην φαση που εχω τ@υλωσει πολυ με το αμαξι και θελω διασκεδασω. Λεμε για εξατμισεις, χταποδια, test pipe, μειγματα, εισαγωγες και ενα σκασμο λεφτα για 1 αμαξι (διαφορα) μεχρι τα 200χλμ. Δηλδαη ειναι τραγικο. Ο Ηλιας και ο καθε Ηλιας που το εχει μαμα το χαιρεται πολυ πιο πολυ απο αλλους. Ξερει πολυ καλα τι αμαξι εχει, ειναι και χερας ετσι? αλλα και το χρησιμοποιει ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Τωρα εσενα σε περασε ενας κουβας που κανει και 4000€ και θηχτηκες? ΕΛΕΟΣ δηλαδη. Δεν θα επρεπε καν. Αν ηταν μαγκας και σωστος να του ελεγες οκ με περασες στην ευθεια. Παμε και μια ορεινη τωρα (εφοσον το ηξερες το αμαξι σου). Δεν μπορω να καταλαβω αυτο το σκεπτικο. ΠΑΝΤΑ θα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος απο μας. Αυτο ειναι ΝΟΜΟΣ! Απο εκει και περα, δεν ξερω τι αμαξι οδηγουσες πριν γιατι και αυτο παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο στο ολο θεμα, μαθε το αμαξι σου και μετα ψαξτην για κομπρεσσορια κτλ.
Old Jan 7, 2011 | 04:47 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by sk4s2k,Jan 7 2011, 05:24 AM
Εμ άκου τι σου λέει ο Θεοδόσης..... Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν σαξόραλα πολύ γρήγορα αλλά υποπτεύομαι ότι δεν άνοιξες σωστά μαζί τους
Old Jan 7, 2011 | 04:53 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

το ppd average εγω το κανα χρονια.... νταξει γινονται κι αυτά... σιγουρα δεν ανοιξα σωστα με τα κουβαδακια απλα η διαφορά ήταν τεραστια και το πήρα κατάκαρδα αλλα σιγα σιγα το ξεπερναω...
Old Jan 7, 2011 | 04:54 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

εχω ξεκινησει αγωγή...
Old Jan 7, 2011 | 04:58 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω sk4s2k πηγα στην πιστα πριν λιγο καιρο με τα παιδια. Εγω επειδη ειμαι πολυ χ3στης στην βροχη δεν βγαινει το S. Γιατι δεν εχω και VSA και εκτος αυτου αν το χασεις στην βροχη θα κλαις. Επειδη το ποναω παρα πολυ το αμαξι μου και δεν θα μπορεσω να το δω πανω σε εναν τοιχο, κρασπεδο κτλ κτλ γι αυτο και δεν κανω μ@λ@κιες.

Λοιπον, αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι στην πιστα ηταν σε καποια σημεια βρεγμενα. Αλλα λογο οτι ειμασταν στην πιστα οδηγουσα λιγο πιο "χαλαρα" απ οτι θα οδηγουσα στον δρομο γιατι δεν εχει αυτοκινητα, τοιχους, κρασπεδα γυρο γυρο. Λοιπον, το τι ΣΦΑΛΙΑΡΑ σου τραβαει το αμαξι οταν χασει προσφυση ειναι αλλο πραγμα. Μου αρεσε τρελα γιατι δεν το ειχα νιωσει στο βρεγμενο αυτο. Υπαρχει και στον βιντεο που εχει τραβηξει ο ThanasiS στις συνατησεις που ειμαι στην τελευταια στροφη πριν την ευθεια. Το αμαξι λοιπον ακομα το μαθαινω και ακομα και μαμα που ειναι μπορει να σε στειλει αδιαβαστο. Γι αυτο και λεω οτι θα επρεπε να το μαθεις πρωτα και μετα να αναζητήσεις αυτο που σου λειπει αν σου λειπει κατι.

Και ο Παλιοχαρακτηρας ειχε ενα S σαν το δικο σου αλλα δεν του αρεσε ρε φιλε και το εδωσε. Ειδε οτι δεν του εκανε και αν δεν κανω λαθος πηρε ενα Subaru?
Μπορει να μην σου αρεσει ΚΑΝ το αμαξι σε οδηγικη συμπεριφορα κτλ κτλ. Στις 2 βδομαδες τι περιμενεις να δεις δλδ?
Old Jan 7, 2011 | 05:04 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by eddiex,Jan 7 2011, 03:58 PM
Το αμαξι λοιπον ακομα το μαθαινω και ακομα και μαμα που ειναι μπορει να σε στειλει αδιαβαστο.

Τι μαμα εισαι ακομη, πλακα μας κανεις!?

All times are GMT -8. The time now is 03:20 AM.