ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Τοτε ζηταω συγνωμη αν το παρεξηγησα. Καταλαβα λαθος. Εννοειται πως το ζηλευω με την καλη εννοια. Μακαρι να ειχε και το δικο μου S. Και μακαρι να ηταν και το δικο μου S 2006 αλλα τι να κανουμε... Οτι μπορουμε κανουμε. Ζητω συγνωμη και παλι sk4s2k.
Μαλλον μου καθοντε στραβα απο το πρωι τα πραγματα οχι οτι συμφωνω για τον Αμερικανο αλλα τελοσπαντων.
Το θεμα ειναι οτι sk4s2k εχεις φοβερο αυτοκινητο που θα θελαμε ακομα και εμεις που εχουμε το ιδιο κ κατσε να το μαθεις πρωτα
Μαλλον μου καθοντε στραβα απο το πρωι τα πραγματα οχι οτι συμφωνω για τον Αμερικανο αλλα τελοσπαντων.
Το θεμα ειναι οτι sk4s2k εχεις φοβερο αυτοκινητο που θα θελαμε ακομα και εμεις που εχουμε το ιδιο κ κατσε να το μαθεις πρωτα
κανενα προβλημα θεοδοση....κωστας. εμενα μ' αρεσει η πλακα και δε θα προσεβαλα ποτε κανεναν εκτος σοβαροτατου λογου...
Αυτο με το ΙΚΑ παντως δεν το πιασα καθολου... Σε μενα πηγαινε ? και τι εννοουσες? Ασε που πληρωνω ΤΕΒΕ...energetic με το ματι που βαλες ψιλοαγχωθηκα...
Αυτο με το ΙΚΑ παντως δεν το πιασα καθολου... Σε μενα πηγαινε ? και τι εννοουσες? Ασε που πληρωνω ΤΕΒΕ...energetic με το ματι που βαλες ψιλοαγχωθηκα...