ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Λοιπόν..επειδή δε νομίζω ότι του ταιριάζει κάποια κατηγορία, θα γράψω εδώ για το χθεσινό συμβάν..
Κατέβαινα χθες ήρεμα ήρεμα την παραλιακή με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, να πάω να πιω ένα ποτάκι παρέα με κάτι φίλους..
Είναι το νέο "λουκ"? ..είναι η εποχή? είναι τα άστρα?..μου κόλλαγε από πίσω κάθε καγκουριάς καγκούρι.. από rx8 cosmo μέχρι peugeot 207 με 150 άλογα (
).. Στις ευθείες φυσικά...
*Highlight!!!!*
Έρχεται δίπλα μου civic EG και μου λέει: "Τί είναι?"
Εγώ: "Τί εννοείς??"
EG: "Πόσα είναι?"
Εγώ: "Μαμά είναι"
EG: "Έλα που είναι μαμά! ..Γι αυτό έβγαλες την κουκούλα κι έβαλες hardtop για να κερδίσεις βάρος..επειδή είσαι μαμά.. Πού το φκιάνς?"
Εγώ: "ε?"
EG: "ΠΟΥ ΤΟ ΦΚΙΑΝΣ?"
Εγώ "Μόνος μου"
EG: "Ε, ρε κάτι τύποι..."
Μας έπιασαν 3 φανάρια και ξεκίνησε μόνος του και στα 3 τέρμα με ντουμάνια λες και απογειωνόταν το "Απόλλων 13"..
Ε, ρε κάτι τύποι..θα συμπληρώσω κι εγώ....
Κατέβαινα χθες ήρεμα ήρεμα την παραλιακή με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, να πάω να πιω ένα ποτάκι παρέα με κάτι φίλους..
Είναι το νέο "λουκ"? ..είναι η εποχή? είναι τα άστρα?..μου κόλλαγε από πίσω κάθε καγκουριάς καγκούρι.. από rx8 cosmo μέχρι peugeot 207 με 150 άλογα (
).. Στις ευθείες φυσικά...*Highlight!!!!*
Έρχεται δίπλα μου civic EG και μου λέει: "Τί είναι?"
Εγώ: "Τί εννοείς??"
EG: "Πόσα είναι?"
Εγώ: "Μαμά είναι"
EG: "Έλα που είναι μαμά! ..Γι αυτό έβγαλες την κουκούλα κι έβαλες hardtop για να κερδίσεις βάρος..επειδή είσαι μαμά.. Πού το φκιάνς?"
Εγώ: "ε?"
EG: "ΠΟΥ ΤΟ ΦΚΙΑΝΣ?"
Εγώ "Μόνος μου"
EG: "Ε, ρε κάτι τύποι..."
Μας έπιασαν 3 φανάρια και ξεκίνησε μόνος του και στα 3 τέρμα με ντουμάνια λες και απογειωνόταν το "Απόλλων 13"..
Ε, ρε κάτι τύποι..θα συμπληρώσω κι εγώ....

!