Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Thread Tools

Old Sep 14, 2009 | 02:29 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Είσαι και συ όμως παιδί περίπτωση. Επειδή σε έχω πετύχει σε παρόμοιο σκηνικό και ξέρω με τι ύφος του μίλησες...

Μπορεί ρε συ, το αμάξι που οδηγείς να είναι του αλλουνού το όνειρο ρε φίλε!! Και σταματάει να μοιραστεί την χαρά του και να σε συγχαρεί για το αμάξι που έχεις, και εσύ του απαντάς με υφάκι καχύποπτο, ολιγομίλητο, του απαντάς με 1 κουβέντα την φορά και γενικά δίνεις εντύπωση ότι σε ενοχλεί αυτος εκείνη την στιγμή...

Πως είναι η γκόμενα που της μιλάς στον δρόμο (ευγενικά) και ξυνίζει. Ε ένα τέτοιο πράγμα. Λες και της βρίσαμε την μάνα... Λες και πήγαμε να την βιάσουμε...

Και εγώ παλιά που μπορεί να μην είχα το αυτοκίνητο των ονείρων μου, πολλές φορές σταμάταγε και κοίταγα να του δώσω ένα η να αποκομίσω μια κουβέντα απο αυτόν. Υπήρχαν λοιπόν άτομα που ήταν και γαμώ, και σε καταλάβαιναν απίστευτα αλλά υπήρχαν και τυπάκια τα οποία με έκαναν να κουνάω το κεφάλι μου αρνητικά και να φεύγω και εγώ κομμάτια εκνευρισμένος απο εκεί.

Τουλάχιστον εγώ έτσι το έβλεπα και το βλέπω.

Και αν κάποιος μου ζητήσει να το "λιώσω" θα το κάνω όσες φορές μου επιτρέπεται να το κάνω χωρίς να επιβαρύνω το αμάξι μου παραπάνω απο ότι θα έκανα για την πάρτυ μου. Κάτι που εσύ έχεις και κάνεις καθημερινά για πολύ πιο χαζούς λόγους απο αυτόν μπορεί εκείνη την στιγμή να δώσει χαρά στον άλλον δίπλα σου. Γιατί οχι?
Old Sep 14, 2009 | 02:39 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by tkal_s2k,Sep 14 2009, 12:35 AM
μας τριμαρισες τα @@ ....
Old Sep 14, 2009 | 02:43 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Sep 14 2009, 02:29 AM

Και αν κάποιος μου ζητήσει να το "λιώσω" θα το κάνω
Αλλιως δεν το κανεις..
Old Sep 14, 2009 | 02:46 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by Nabu,Sep 14 2009, 02:29 AM
Είσαι και συ όμως παιδί περίπτωση. Επειδή σε έχω πετύχει σε παρόμοιο σκηνικό και ξέρω με τι ύφος του μίλησες...

Μπορεί ρε συ, το αμάξι που οδηγείς να είναι του αλλουνού το όνειρο ρε φίλε!! Και σταματάει να μοιραστεί την χαρά του και να σε συγχαρεί για το αμάξι που έχεις, και εσύ του απαντάς με υφάκι καχύποπτο, ολιγομίλητο, του απαντάς με 1 κουβέντα την φορά και γενικά δίνεις εντύπωση ότι σε ενοχλεί αυτος εκείνη την στιγμή...

Πως είναι η γκόμενα που της μιλάς στον δρόμο (ευγενικά) και ξυνίζει. Ε ένα τέτοιο πράγμα. Λες και της βρίσαμε την μάνα... Λες και πήγαμε να την βιάσουμε...

Και εγώ παλιά που μπορεί να μην είχα το αυτοκίνητο των ονείρων μου, πολλές φορές σταμάταγε και κοίταγα να του δώσω ένα η να αποκομίσω μια κουβέντα απο αυτόν. Υπήρχαν λοιπόν άτομα που ήταν και γαμώ, και σε καταλάβαιναν απίστευτα αλλά υπήρχαν και τυπάκια τα οποία με έκαναν να κουνάω το κεφάλι μου αρνητικά και να φεύγω και εγώ κομμάτια εκνευρισμένος απο εκεί.

Και αν κάποιος μου ζητήσει να το "λιώσω" θα το κάνω όσες φορές μου επιτρέπεται να το κάνω χωρίς να επιβαρύνω το αμάξι μου παραπάνω απο ότι θα έκανα για την πάρτυ μου. Κάτι που εσύ έχεις και κάνεις καθημερινά για πολύ πιο χαζούς λόγους απο αυτόν μπορεί εκείνη την στιγμή να δώσει χαρά στον άλλον δίπλα σου. Γιατί οχι?
ούτε καν...καμία σχέση με αυτό που λες..
ο τύπος ήθελε κόντρίτσα..
Old Sep 14, 2009 | 03:06 AM
package's Avatar
Registered User

Gay alert.
Old Sep 14, 2009 | 04:47 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Sep 14 2009, 12:29 PM

Old Sep 14, 2009 | 04:55 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Mε παίρνει τις προάλλες τηλ. μία φίλη μου (παντρεμένη, εννοείται - είπαμε, είμαι πρώτο όνομα στις κατεστραμένες κατηγορίες 35-40, εγώ και οι πάνες για την ακράτεια) και μου λέει όλο χαρά:

- Ξέρεις, χώρισα...και μετακομίζω...στη γειτονιά σου...να τα πούμε βρε...χάθηκες...

Ο δράκουλας των Καρπαθίων...έρχεται στο χώρο σας...

Να δεις που σε λίγο ο Δήμος θα μου ζητάει πρόσθετα δημοτικά τέλη

(Συγγνώμη που δεν το ποστάρω στις γυναίκες αλλά το θέμα εκεί νομίζω ότι το έχετε εξαντλήσει, γράφω εδώ που είναι και το κοινό μου. )
Old Sep 14, 2009 | 04:58 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Y.Γ.:

Αυτή είναι σπέσιαλ περίπτωση. Λιάκο ακούς; Για σένα τη φυλάω...Να τρως καλά αγόρι μου...αυτή δεν πετάει ούτε τα κοκκαλάκια...
Old Sep 14, 2009 | 04:59 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αντωνη σε καταλαβαινω. Περαστικα σου!
Old Sep 14, 2009 | 05:00 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Το περίμενα ότι θα απαντούσες Μάριε.

Σα να είχα ένα προαίσθημα ρε παιδί μου...

All times are GMT -8. The time now is 04:18 AM.