ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Καλα Ισμηνη,οταν θα σου βρισει κ σενα ο Θανασης τα Θεια,πες του κ ευχαριστω.Εγω παντως αντιθετως εχω αρχες κ μια απο αυτες ειναι να σεβομαι τη θρησκεια του αλλου κ απαιτω το ιδιο να κανουν κ για την δικια μου.Λυπαμαι δεν μπορω να τον αντιμετωπισω τοσο απλα εχοντας κανει κατι τοσο χοντρο.Δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω σ'αυτο το φορουμ γιατι εχει παρει αλλη τροπη το θεμα,κ ειναι ατοπο κ ανουσιο οτι κ αν γραφω ετσι απλα.Κ το να σεβοντε τη θρησκεια μου,ειναι δικαιωμα μου.Μαλλον δε το ξερει ο Θανασης αυτο.Μου στερησε, εθιξε κ προσβαλλε ενα αναφαιρετο δικαιωμα μου.Ενα παγκοσμιως αναφαιρετο δικαιωμα.Τωρα αυτα που λετε ειναι οι σαβουρες γυρω απο κατι πολυ χοντρο.Κ δε θα μου πει κανενας οτι να μου βριζουν τη θρησκεια μου ειναι κατι φυσιολογικο επειδη δεν με ξερει.Τις ανοχες για τη θρησκεια σας να την κρατησετε για την παρτη σας.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Που ειναι ο Nabu? Του εχω καλα νεα! Τον επιασαν Νabuuuuuu, επιτελους!
Έστειλε 20 εκ. δυσφημιστικά e-mails για ΔΕΛΤΑ και ΦΑΓΕ
Έστειλε 20 εκ. δυσφημιστικά e-mails για ΔΕΛΤΑ και ΦΑΓΕ
Το τι ανοχές έχουμε και σχετικά με τι σίγουρα δεν είσαι εσύ αυτή/ός που το ξέρει. Επίσης το τι λέω εγώ με το Θανάση και αν κάνει κάτι τέτοιο σίγουρα δεν θα μου το υποδείξεις εσύ.
Τέλος, αν πιστεύεις πως μόνο εσύ έχεις αρχές εδώ μέσα, αλλά και γενικότερα, κάνεις τεράστιο λάθος. Κι εμείς έχουμε αρχές και μία από αυτές είναι να δείχνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε και να δεχόμαστε τον άλλο για αυτό που είναι. Εσύ λοιπόν, όχι μόνο δεν ξέρουμε τι είσαι, όχι μόνο έχεις καταπατήσει αυτή μας την αρχή με την παραπλανητική σου είσοδο εδώ, αλλά έχεις απαίτηση να σεβαστούμε τις δικές σου αρχές. Ε...ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου... Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, ζητάς πολλά?
Τέλος, αν πιστεύεις πως μόνο εσύ έχεις αρχές εδώ μέσα, αλλά και γενικότερα, κάνεις τεράστιο λάθος. Κι εμείς έχουμε αρχές και μία από αυτές είναι να δείχνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε και να δεχόμαστε τον άλλο για αυτό που είναι. Εσύ λοιπόν, όχι μόνο δεν ξέρουμε τι είσαι, όχι μόνο έχεις καταπατήσει αυτή μας την αρχή με την παραπλανητική σου είσοδο εδώ, αλλά έχεις απαίτηση να σεβαστούμε τις δικές σου αρχές. Ε...ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου... Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, ζητάς πολλά?