Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Thread Tools

Old Sep 17, 2009 | 06:38 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by Action,Sep 17 2009, 04:24 PM
...Και σε ειχα για εξυπνη....Το να εχει ο αλλος το δικαιωμα να σεβοντε τη θρησκεια του,ξερεις τι σημαινει?Το οτι διωκεται σαν αδικημα το ξερεις?Οπως επισης κ οι βρισιες.Αλλα χεστηκα γι'αυτες.Οταν μαθεις τι σημαινει το να εχεις δικαιωματα,κ μαλιστα τετοιου τυπου,ελα να μου πεις μετα οτι γουσταρεις.Καν΄το κ τωρα,αλλα παω να σε προφυλαξω για τις αστοχιες σου στο θεμα...Αν θες συνεχισε,αλλα να ξερεις πως αν ησουν δικηγορος του Θαναση,σιγουρα θα ειχες χασει τη δικη.
Ο σεβασμός κοπέλα μου (?) δεν απαιτείται...κερδίζεται..
Αν εσένα δεν σε σέβεται κάποιος κάνε του μήνυση και απαίτησε να σε σέβεται..και αν, σε ενδεχόμενη νίκη σου, νιώσεις ικανοποίηση και χαρά που ανάγκασες κάποιον να σε σεβαστεί τότε μπράβο!!!! Και μετά μιλάς για τη δική μου εξυπνάδα....
Ευτυχώς, με το λίγο έστω, μυαλό που διαθέτω δεν χρειάζομαι την προστασία σου γιατί εγώ τουλάχιστον έχω μάθει όχι μόνο να κάνω τα λάθη αλλά να υπομένω και τις συνέπειες τους. Και με αυτό το ίδιο λιγοστό μυαλό έχω μάθει να έχω τ αρχίδια και να δείχνω το πρόσωπο μου και το χαρακτήρα μου και σε όποιον αρέσει. Δεν κρύβομαι παίζοντας το ηθικολόγος με πλασματικά λογίδρια.
Και τέλος, δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Αν μιλάω, μιλάω μόνο και μόνο γιατί μου την έχει δώσει η στάση σου και το γεγονός ότι η πολύ μικρή σου πορεία εδώ μέσα χαρακτηρίζεται από παραπλάνηση, κοροϊδία και τώρα..? ΚΑΙ ηθικολογία..

Για άλλη μια φορά....ΕΛΕΟΣ!!!!
Old Sep 17, 2009 | 06:47 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ισμηνη εισαι αντρας ή γυναικα τελικα? Κατι για αμελετητα διαβασα στο ποστ σου και με εχεις μπερδεψει.
Old Sep 17, 2009 | 06:49 AM
package's Avatar
Registered User

Originally Posted by blondie_s2k,Sep 17 2009, 04:38 PM
Ο σεβασμός κοπέλα μου (?) δεν απαιτείται...κερδίζεται..
Αν εσένα δεν σε σέβεται κάποιος κάνε του μήνυση και απαίτησε να σε σέβεται..και αν, σε ενδεχόμενη νίκη σου, νιώσεις ικανοποίηση και χαρά που ανάγκασες κάποιον να σε σεβαστεί τότε μπράβο!!!! Και μετά μιλάς για τη δική μου εξυπνάδα....
Ευτυχώς, με το λίγο έστω, μυαλό που διαθέτω δεν χρειάζομαι την προστασία σου γιατί εγώ τουλάχιστον έχω μάθει όχι μόνο να κάνω τα λάθη αλλά να υπομένω και τις συνέπειες τους. Και με αυτό το ίδιο λιγοστό μυαλό έχω μάθει να έχω τ αρχίδια και να δείχνω το πρόσωπο μου και το χαρακτήρα μου και σε όποιον αρέσει. Δεν κρύβομαι παίζοντας το ηθικολόγος με πλασματικά λογίδρια.
Και τέλος, δεν είμαι δικηγόρος κανενός. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Αν μιλάω, μιλάω μόνο και μόνο γιατί μου την έχει δώσει η στάση σου και το γεγονός ότι η πολύ μικρή σου πορεία εδώ μέσα χαρακτηρίζεται από παραπλάνηση, κοροϊδία και τώρα..? ΚΑΙ ηθικολογία..

Για άλλη μια φορά....ΕΛΕΟΣ!!!!
Θες να τα φτιαξουμε? Τα λες ωραία.

Πέρα από την πλάκα η ουσία είναι οτι αν ο/η Action είναι υπαρκτό πρόσωπο, έχει κινηθεί εντελώς λανθασμένα στο χώρο.
Αν είναι πλάκα, πρέπει να είναι η πιο κακόγουστη, από έναν άνθρωπο που απλά δεν έχει φίλους και δεν ξέρει πως να αποκτήσει.
Old Sep 17, 2009 | 06:57 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Sep 17 2009, 04:47 PM
Ισμηνη εισαι αντρας ή γυναικα τελικα? Κατι για αμελετητα διαβασα στο ποστ σου και με εχεις μπερδεψει.
[QUOTE=blondie_s2k,Sep 17 2009, 03:56 PM]Ναι Αρη...έγινα γυναίκα πια... Μάλλον έχεις καιρό να έρθεις σε συνάντηση...
Old Sep 17, 2009 | 06:59 AM
package's Avatar
Registered User

Μάριε, δεν είπες οτι θα τον μπανάρεις. Ακόμα αναμμένο είναι το λαμπιόνι του.
Old Sep 17, 2009 | 07:00 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

not any more...έσβησε.

το λαμπιόνι...
Old Sep 17, 2009 | 07:01 AM
energetic's Avatar
Registered User

Δεν σ'αρεσει που εχει σασπενς ετσι?
Old Sep 17, 2009 | 07:15 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Ποιόν ρωτάς? τον πακέτο ή εμένα?

Μας μπέρδεψες...
Old Sep 17, 2009 | 07:17 AM
energetic's Avatar
Registered User

Τον Πακετο, αυτος ειναι ο αναποδος.
Old Sep 17, 2009 | 07:30 AM
package's Avatar
Registered User

Βασικά με το που έγραψε ο Action άρχισαν να φουσκώνουν τα @@ μου. Ευτυχώς έφυγε γιατί θα απογειωνόμουν.

All times are GMT -8. The time now is 12:36 AM.