ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Ρευστά ακόμα τα πράγματα για αυτό και δεν το έχω κάνει ακόμα 
Υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αν δεν κάτσει τότε μάλλον θα κάνω την σούφρ@ μου μπιζέλι και θα το κρατήσω. Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι αν με χαλάει ή αν με φτιάχνει αυτή η επιλογή

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον, αν δεν κάτσει τότε μάλλον θα κάνω την σούφρ@ μου μπιζέλι και θα το κρατήσω. Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι αν με χαλάει ή αν με φτιάχνει αυτή η επιλογή
Originally Posted by energetic,Sep 21 2009, 09:37 AM
Οποτε θα περασω κι απο εκει την επομενη φορα, διοτι το καλοκαιρι εκαναν εργα και προφανως τελειωσαν. 
Βασικα ειδα ενα μαυρο S παρκαρισμενο εξω απο ενα καφε στο μεγαλο κεντρικο δρομο (δεν θυμαμαι πως λεγεται), κοντα στη Honda αλλα στο γυρισμο. Ειχες σταματησει για καφεδακι μηπως?

Βασικα ειδα ενα μαυρο S παρκαρισμενο εξω απο ενα καφε στο μεγαλο κεντρικο δρομο (δεν θυμαμαι πως λεγεται), κοντα στη Honda αλλα στο γυρισμο. Ειχες σταματησει για καφεδακι μηπως?
Καλησπέρα Eddiex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Τασούλη!
Καλησπέρα Μάνο!
Καλησπέρα Μάριε!
Καλησπέρα Λαιφτέροι!
Καλησπέρα Λαλάκη!
Καλησπέρα Tkal!
Καλησπέρα Nabu!
Καλησπέρα Ισμήνη!
Καλησπέρα Gremaki!
Καλησπέρα Leader!
Καλησπέρα Gmak!
Καλησπέρα Πακετάκο!
Καλησπέρα ntz!
Καλησπέρα στην Κύπρο!
Καλησπέρα αρχηγόπουλο της j's!
Καλησπέρα λάστιχα..φλάτζα..χταπόδι των 50..περίεργοι κόφτες..apex-i χωρίς μεσαίο..AEM..επίσημη συνάντηση..κ.ο.κ !!
Καλησπέρα Τασούλη!
Καλησπέρα Μάνο!
Καλησπέρα Μάριε!
Καλησπέρα Λαιφτέροι!
Καλησπέρα Λαλάκη!
Καλησπέρα Tkal!
Καλησπέρα Nabu!
Καλησπέρα Ισμήνη!
Καλησπέρα Gremaki!
Καλησπέρα Leader!
Καλησπέρα Gmak!
Καλησπέρα Πακετάκο!
Καλησπέρα ntz!
Καλησπέρα στην Κύπρο!
Καλησπέρα αρχηγόπουλο της j's!
Καλησπέρα λάστιχα..φλάτζα..χταπόδι των 50..περίεργοι κόφτες..apex-i χωρίς μεσαίο..AEM..επίσημη συνάντηση..κ.ο.κ !!