ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Sep 24 2007, 05:51 AM
Έχω ώρα που σας παρακολουθώ, παρακαλώ να επανέλθετε στην τάξη μη σβήσω κανα ποστ και ψάχνεστε.
Από σήμερα είμαι σουπερμοντερέιτορ.
Σούζα.
Από σήμερα είμαι σουπερμοντερέιτορ.
Σούζα.
Και όχι τίποτε άλλο αλλά χαριεντιζόσουνα και με την Χ. λες και δεν υπήρχα εγώ και ήμουν ανακγασμένος να παρακολουθώ αυτή την ξεδιάντροπη και εμετική συμπεριφορά σου και επίσης με άφησες χωρίς ψυχανάλυση.
Αυτά να ξέρεις πληρώνονται.
P.S. Kαι να μην ξαναφορέσεις all star!!!!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!
Εσύ Λαλάκη δε μπορείς να μας παρακολουθήσεις γιατι δεν έχεις ξεσουρωσει από το ΣΚ και μην κοροιδεύεις τα άλλα παιδιά που σε διαβάζουν....
Και όχι τίποτε άλλο αλλά χαριεντιζόσουνα και με την Χ. λες και δεν υπήρχα εγώ και ήμουν ανακγασμένος να παρακολουθώ αυτή την ξεδιάντροπη και εμετική συμπεριφορά σου και επίσης με άφησες χωρίς ψυχανάλυση.
ΑΙΣΧΟΣ!!!!
ΑΙΣΧΟΣ!!!!
α. Η Χ. ήταν πολύ καλύτερη ως προοπτική χαριεντισμού από εσένα. Μην το πάρεις προσωπικά. Άσε που νομίζω ότι πέρασε καλά κιόλας (και εγώ καλύτερα - Τάσο στο χρωστάω).
βου. Στη φάση που είσαι δε χρειάζεσαι ψυχανάλυση. Νομίζω ότι πρέπει να κόψεις τις κακές παρέες (τύπου Τασέα) που δε συνάδουν με το προχωρημένο της ηλικίας σου και καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το ερείπιο που εσύ αποκαλείς με τρυφερότητα 'η ψυχολογία μου'. Μου θυμίζεις την ταινία ' Ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν'.
γ. Την άλλη φορά θα έρθω με σαγιονάρα Μιτσούκο μπας και νιώσεις λίγο καλύτερα.
Υ.Γ.: Δεν ... που δεν..., δεν πας για κανα ψάρεμα;
βου. Στη φάση που είσαι δε χρειάζεσαι ψυχανάλυση. Νομίζω ότι πρέπει να κόψεις τις κακές παρέες (τύπου Τασέα) που δε συνάδουν με το προχωρημένο της ηλικίας σου και καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το ερείπιο που εσύ αποκαλείς με τρυφερότητα 'η ψυχολογία μου'. Μου θυμίζεις την ταινία ' Ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν'.
γ. Την άλλη φορά θα έρθω με σαγιονάρα Μιτσούκο μπας και νιώσεις λίγο καλύτερα.
Υ.Γ.: Δεν ... που δεν..., δεν πας για κανα ψάρεμα;