ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Υπάρχει ένα τρελό MILF το οποίο το παίζει δύσκολη και θέλω να το βάλω κάτω και να του αλλάξω τα γκαζοπετρέλαια, τις βαλβίδες, τα τσιμουχάκια, τα retainers, τις βαλβολίνες διαφορικού και τα λάδια κιβωτίου, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΩ
Σας ευχαριστώ που ακούσατε τον πόνο μου. Πραγματικά υποφέρω
Νομίζω ότι δε θα αντέξω και θα πάω να τις πω καμιά μέρα: Να σου πω, έχω ένα μισάωρο, είναι ένα ξενοδοχείο εδώ κοντά, έχεις μισή ώρα κενό;
Νομίζω ότι δε θα αντέξω και θα πάω να τις πω καμιά μέρα: Να σου πω, έχω ένα μισάωρο, είναι ένα ξενοδοχείο εδώ κοντά, έχεις μισή ώρα κενό;
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000,Oct 14 2009, 03:23 PM
Υπάρχει ένα τρελό MILF το οποίο το παίζει δύσκολη και θέλω να το βάλω κάτω και να του αλλάξω τα γκαζοπετρέλαια, τις βαλβίδες, τα τσιμουχάκια, τα retainers, τις βαλβολίνες διαφορικού και τα λάδια κιβωτίου, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

Originally Posted by lalakis2000,Oct 14 2009, 02:23 PM
... και να του αλλάξω τα γκαζοπετρέλαια, τις βαλβίδες, τα τσιμουχάκια, τα retainers, τις βαλβολίνες διαφορικού και τα λάδια κιβωτίου, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.
Originally Posted by eddiex,Oct 14 2009, 04:29 AM
Παλιο Σιχαμενε Κωστα που πας τις κοπελιτσες σε τετοια βρωμερα μερη και τις... Τς, τς, τς... Αισχος, δεν το περιμενα απο σενα αυτο....