ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by gre165-makis,Nov 25 2009, 02:58 PM
Ας ειχα και εγω την ΚW και θα πηδουσα.
Καλά και δεν μιλάτε τόσο καιρό, και μας αφήνετε και έχουμε κάνει το άβαταρ του Θανάση εικόνισμα?
Originally Posted by gre165-makis,Nov 26 2009, 12:58 AM
Εσυ τωρα παιζεις με τον πονο μου ετσι..Ας ειχα και εγω την ΚW και θα πηδουσα.Λεμε τωρα.
Παντως αυτο που σου ειπε ο Ζομπολας οντος ακουγεται πολυ αστειο..
Παντως αυτο που σου ειπε ο Ζομπολας οντος ακουγεται πολυ αστειο..

Βέβαια εκείνη την ώρα μου ερχόταν να του ανοίξω το κεφάλι αλλά μόλις ξαναέριξα μια ματιά γύρω μου είπα..."και λίγα μου είπε"
Όσο για την KW έχω προβληματιστεί τελευταία.....όταν το πήρα στημένο από τον Σιδεράτο ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά πλέον κάτι δεν μου αρέσει.
Δεν μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς πέραν του οτι πλεον μου φαίνεται να χτυπάει πολύ.
Όταν πιέζω το αυτοκίνητο και ειδικά σε καλό δρόμο (Αττική Οδό) είναι τρένο αλλά στο χαλαρό και σε άτσαλους δρόμους κάτι δεν μου αρέσει, κάτι με ενοχλεί.
Σκφτόμουν να το πάω και σε κανέναν άλλο να το κοιτάξει και σκεφτόμουν τον Κινέζο.
Δεν ξέρω τι θα κάνω.
Originally Posted by Nabu,Nov 25 2009, 03:03 PM
Ρε σεις. KW στο S2000 = sex?
Καλά και δεν μιλάτε τόσο καιρό, και μας αφήνετε και έχουμε κάνει το άβαταρ του Θανάση εικόνισμα?
Τωρα που το ξερεις θα παρεις δηλαδη?
Κατσε να στρωσουμε τον κολο να πληρωσουμε κανα τελος και μετα βλεπουμε για ΚΑΒΕ...Καφε και αν..