ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Mάριε,
Σήμερα νιώθω αθεράπευτα σέξυ και ποθητός.
Νομίζω ότι με θέλουν όλες.
Σε παρακαλώ, πόσταρε και αφιέρωσέ μου το βίντεο του Ζουγανέλη 'Εγώ και ο εαυτός μου'.
Καντο κι ας μη μπορώ να το δώ (γ@μώ τον ιντερνετκόφτη μου γ@μώ).
Κάντο για μένα
Σήμερα νιώθω αθεράπευτα σέξυ και ποθητός.
Νομίζω ότι με θέλουν όλες.
Σε παρακαλώ, πόσταρε και αφιέρωσέ μου το βίντεο του Ζουγανέλη 'Εγώ και ο εαυτός μου'.
Καντο κι ας μη μπορώ να το δώ (γ@μώ τον ιντερνετκόφτη μου γ@μώ).
Κάντο για μένα
Εγραψε μια γκομενα στο face ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.
Αρχιζουν απο κατω διαφοροι τυποι να γλυφουν και να λενε ναι ναι και τα σχετικα και γραφω εγω:
Αυτος ο καιρος ειναι για χαμουρεμα μονο μπροστα απο κανα τζακι και αν δεν παιζει τζακι τοτε μεσα στα παπλωματα.
Η για drift στην ποδειδωνος με κανα m3 που ειναι πιο ελεγχομενο γιατι το honda κανει ξεσπασματα και μπορει να βρεθεις αγκαλια με καμια κολονα.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχα ΑΡΕ ΖΩΑ
Αρχιζουν απο κατω διαφοροι τυποι να γλυφουν και να λενε ναι ναι και τα σχετικα και γραφω εγω:
Αυτος ο καιρος ειναι για χαμουρεμα μονο μπροστα απο κανα τζακι και αν δεν παιζει τζακι τοτε μεσα στα παπλωματα.
Η για drift στην ποδειδωνος με κανα m3 που ειναι πιο ελεγχομενο γιατι το honda κανει ξεσπασματα και μπορει να βρεθεις αγκαλια με καμια κολονα.
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 15 2009, 04:07 PM
HONDA!!!
Κανα κόφτη βαράει ή τώρα όταν ακούει κόφτη σκέφτεται μόνο τα string;
Ά ρε Λιχουδάρα, αλλιώς σε γνωρίσαμε...πάλι καλά που έχω αυτή τη θολή φώτο από την Ιταλία, την έχω κάνει πόστερ στο δωμάτιο, τη βλέπω κάθε βράδυ και κλαίω