ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by eddiex,Oct 27 2009, 03:27 AM
Stavro ο Θανασης ειναι κουλος, μην του λες για στροφες και τετοια... Ευθειες, Νικελα και τα μυαλα στο μπουρναζι!

Πολύ φοβάμαι ότι αυτό θα το πληρώνεις για πολύ καιρό.
Εγω μενω παγκρατι φιλε δεν εχω παρε δωσε με του συναφιου σου και ασε αυτα για το κουλος και παμε να πατησουμε.
Επισης για τα νικελα που λες οι ζαντες μου ειναι οι 03 που ειναι βουρτσισμενο αλουμινιο απο την μανα τους ( την μητερα honda) αλλα εισαι τοσο μπουρναζογυφτονιτζας που ολα τα βλεπεις νικελα.
Επισης για τα νικελα που λες οι ζαντες μου ειναι οι 03 που ειναι βουρτσισμενο αλουμινιο απο την μανα τους ( την μητερα honda) αλλα εισαι τοσο μπουρναζογυφτονιτζας που ολα τα βλεπεις νικελα.
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 27 2009, 01:29 PM
Εγω μενω παγκρατι φιλε δεν εχω παρε δωσε με του συναφιου σου και ασε αυτα για το κουλος και παμε να πατησουμε.
Και ασε για την ΜΗΤΕΡΑ HONDA και εσεις η γυφτοι με τα Νικελα ειστε παντου....
Και ειμαι σιγουρος οταν ειδες αυτο το S αγγελια, εβαλες το δικο σου για πωληση για να το παρεις...
χαχα,αν σας γνωρισω καλητερα θα σας τσιγκλαω πιο πολυ...thanasi καθαρισε την κουτσουλια,θα σου μηνει σημαδι,θα ελαφρωσεις κ ολας για τον eddiex,αν και τον βλεπω να ψιλομασαει...(πλακα κανω παιδια)