ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 26 2009, 04:56 AM

Οποιος εχει λευτα για το ντατσουν εχει και για αυτο παραπανω.
Porsche GT2 530hp πισωκουνα, γιατι πολυ απλα τα 4χ4 ειναι για τα χωραφια και τους κουλους.
Μιλας για αμαξι με τριπλασια τιμη +.Και κατι incar που εχω δει στο οριο μονο ευκολο δεν ειναι.Ασε που ουσιαστικα ειναι πισωκινητο.
Θαναση οταν μιλαμε για τοσα αλογα δυστηχως το να τα βαλεις στο δρομο και να στριψεις σε πολιτικο αμαξι θες τετρακινηση.Και για εμενα το GT2 ονειρωξη ειναι αλλα πες μου εναν νορμαλ ανθρωπο που θα προσπαθισει να το παει στα ορια 300.000Ε.
Και μην μου πεις οτι αυτοι τα εχουν γιατι καποιοι μπορει ειναι σαν και εμας που δωσαμε οτι χρηματα εχουμε για την καβλα μας και δεν εχουμε λεφτα να αγορασουμε τα πατακια του Ναμπου.
Σα τον τυπο με την Φεραρι που το ειχε ονειρο ζωης και τα πουλησε ολα,τον χωρισε η γυναικα του και ειχε το φεραρικο στο χοραφι μαζι με την τροχοσκηνη που εμενε
Γι αυτο TVR.
Γαμω το κολοκαιρο, γαμω τις λακουβες , γαμω τα κωλονερα που σου ερχονται από τα αυτοκινητα , γαμω το κωλοπεριστερι που εχεσε πανω στο Honda επειδη το επιασε κοψιμο από την κωλοβροχη και το κρυο , γαμω την βροχη που δεν μπορεις να τρεξεις με το Honda , γαμω τον μαλακα που με στραβοκοιταξε , γαμω το 2004 το 2005 το 2007 και γαμω με φορα και το 2009 , γαμω το ναυπλιο επειδη εχω καιρο να παω , γαμω την εκδρομη που ολο αναβαλετε , γαμω το παπαρα στο κυλικείο που ξερει ότι πινω το καφε σκετο και αυτος εριξε ολόκληρη παστα μεσα , γαμω την αγανακτηση μου , γαμω την τυχη μου , γαμω την κουραση μου , γαμω τον υπνο μου , γαμω το vtec που εχω να το ακουσω μερες , γαμω την μπαταρια του laptop που κραταει μιση ωρα πλεον , καλα το facebook και αν το γαμαω , γαμω τι κ@ριολες με 3.500 φιλους, γαμω τους μαλακες που γραφουν κάθε 5 λεπτα τι κανουν στο face (στα αρχιδια μου ρε φιλε το ότι τωρα τρως μελιτζανες και σου αρεσουν) , γαμω τη ζωη μου , γαμω τα στρουμφακια ξερετε όχι αυτά στο star channel , γαμω το μυαλο τους που πρεπει πρωτα να τα κανουν όλα πουτανα για να βαλουν μυαλο , γαμω το τραγουδι που ακουσα πρωινιατικα , γαμω τον πλιατσικα , γαμω τις αναμνησεις , γαμω τον πακετο που την γλυτωσε αυτή την εβδομαδα λογο βροχης , γαμω το τελωνείο , γαμω τα λευτα μου , γαμω το τζοκερ που δεν λεει να το πιασω , γαμω την πετρουλα γιατι ετσι απλα γουσταρω να την γαμησω , γαμω το δελτιο καιρου που δεν μου αρεσει τι λεει , γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωωωω
Καλημερα παιδια και από εμενα.
Καλημερα παιδια και από εμενα.
thanasis2k
προτεινω να γινεις ο λαζοπουλος του club,αυτα που οι περισσοτεροι σκεφτομαστε και δεν τα λεμε,καθε τριτη να τα χωνεις!!!θα γινει εδω της τριτηςςςςςς!!!!
ποσο δικιο εχεις για το facebook που ο καθε ενας γραφει καθε 5 λεπτα τι κανει???εκνευριστικο!!!
ααα και για να ρηξω κ εγω,θελω να ΜΗΝ ξαναδω ποτε την τατιανα στεφανιδου στην tv!!!γινεται???μου τσιτονει τα νευρα!!!
καλημερα κ απο μενα...
προτεινω να γινεις ο λαζοπουλος του club,αυτα που οι περισσοτεροι σκεφτομαστε και δεν τα λεμε,καθε τριτη να τα χωνεις!!!θα γινει εδω της τριτηςςςςςς!!!!ποσο δικιο εχεις για το facebook που ο καθε ενας γραφει καθε 5 λεπτα τι κανει???εκνευριστικο!!!
ααα και για να ρηξω κ εγω,θελω να ΜΗΝ ξαναδω ποτε την τατιανα στεφανιδου στην tv!!!γινεται???μου τσιτονει τα νευρα!!!
καλημερα κ απο μενα...