ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by blondie_s2k,Nov 2 2009, 02:00 AM
Αστον μωρέ τον Κωνσταντινάκο...του αρέσει να με πειράζει (κ να με τσιγκλάει ενίοτε
)
Και φυσικά όταν το πείραγμα είναι καλοπροαίρετο δεν ενοχλεί..
)Και φυσικά όταν το πείραγμα είναι καλοπροαίρετο δεν ενοχλεί..

Originally Posted by eddiex,Nov 2 2009, 05:10 AM
Παιδια συγνωμη που δεν ξερω τι παιζει με τον Vteca γιατι δεν τον ξερω προσωπικα αλλα εγω ειπα οτι τον συμπαθω διοτι ειναι ωραιος εδω μεσα... Τωρα αν θελετε τοσο πολυ να δειτε μια ανιση μαχη (ειμαι Ninja
) οκ, αλλα και παλι θα μου ειναι συμπαθης. Vteca σορρυ ρε φιλε αλλα δεν φταιω εγω αλλα οι φιλοι σου που προσπαθουν να μας φερουν στα χερια...
Εγω δεν το θελω!

Θαναση δεν ειμαι γαμικος, εχω σ"χεσει".
P.S. Vteca πλακα παντα!
) οκ, αλλα και παλι θα μου ειναι συμπαθης. Vteca σορρυ ρε φιλε αλλα δεν φταιω εγω αλλα οι φιλοι σου που προσπαθουν να μας φερουν στα χερια...
Εγω δεν το θελω!

Θαναση δεν ειμαι γαμικος, εχω σ"χεσει".

P.S. Vteca πλακα παντα!
Originally Posted by ThanasiS2K,Nov 2 2009, 06:19 AM
Θα του φευγει κανα χερι.
Δε γίνεται να αρέσω σε όλους η αλήθεια είναι - έχω και εγώ τις ιδιαιτερότητές μου - αλλά θα προτιμούσα να λέω σε όλους ένα γεια και να το εννοώ, όταν τυχαίνει καμιά φορά να συναντιόμαστε όλοι μαζί ως παρέα. Μου χει τύχει, όπως και σε άλλους, να έχω παρεξηγηθεί με παιδιά από εδώ και δε μου άρεσε, καθώς αισθανόμουν άβολα να είμαι κάπου και να μιλάω με ορισμένους ενώ με άλλους όχι. Αν λοιπόν εσύ, ο Φώτης, ο Κωνσταντίνος, ο Θεοδόσης και δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος, χορτάσατε με το αστείο, τότε θα ήθελα να σταματήσει. Αλλιώς κάντε ό,τι νομίζετε. Εγώ δεν έχω πολύ χρόνο πλέον να ασχολούμαι και να γράφω/διαβάζω, αλλά θα ήθελα όταν το κάνω να μη διαβάζω ειρωνίες εις βάρος μου.
Εκτός αν δε θέλετε να λέμε ούτε καλημέρα, οπότε συνεχίστε ακάθεκτοι.
Κάτι έγραψε ο Λευτέρης και ο Fun στο σχετικό τόπικ να μην το κάνουμε τελείως λάστιχο το θέμα αλλά προφανώς δε δώσατε και πολύ σημασία. Δεν πειράζει. Ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί σωστό.
Originally Posted by ThanasiS2K,Nov 2 2009, 08:37 PM
Και ο eddiex einai μπουρναζογυφτος αλλα δεν το εκανε τοσο θεμα.
Παντως εγω γενικα δεν καταλαβα γιατι αναφερθηκα μεσα στο θεμα. Για μενα δεν υπαρχει καν θεμα, απλα "τοτε" καναμε μια απλη συζητηση στο τοπικ του ποδοσφαιρου. Τπτ αλλο. Εγω Αντωνη μου παντως δεν εχω κατι μαζι σου οποτε ελπιζω ουτε και εσυ. Αν εχεις και παλι οκ, λυπαμαι!