ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Μεχρι να γραψω εγω ενα ποστ εσεις εχετε γραψει 5.
Γιωργο δεν σου απαντησα γιατι με καλυψε ο Κωσταντινος αλλα να σου πω την αληθεια τωρα που διαβασα και την απαντηση του Μαριου δεν το θετει ασχημα οποτε αντε βγαλε το σκορ σου..
Γιωργο δεν σου απαντησα γιατι με καλυψε ο Κωσταντινος αλλα να σου πω την αληθεια τωρα που διαβασα και την απαντηση του Μαριου δεν το θετει ασχημα οποτε αντε βγαλε το σκορ σου..
Originally Posted by Nabu,Nov 25 2009, 02:34 PM
Εδώ και 2 μέρες δεν κάνω τίποτα.
Σήμερα με ψιλογ@μησε σε κάποια φάση που καθόμουν οκλαδών και πήγα να σηκωθώ χωρίς χέρια... Δεν το σκέφτηκα καθόλου και εκεί με έσφαξε λίγο.
Κατα τα άλλα καλά. Εσύ με την δουλειά, συνεχίζει η κόλαση?
Σήμερα με ψιλογ@μησε σε κάποια φάση που καθόμουν οκλαδών και πήγα να σηκωθώ χωρίς χέρια... Δεν το σκέφτηκα καθόλου και εκεί με έσφαξε λίγο.
Κατα τα άλλα καλά. Εσύ με την δουλειά, συνεχίζει η κόλαση?
εγώ με τη δουλειά άστα,απ το κακό στο χειρότερο...ασ'τα δεν υπάρχει λόγος να ζαλίζω το φόρουμ με τις μαλακίες μου.....θα τα πούμε από κοντά αυτά
Originally Posted by vtecas,Nov 25 2009, 02:43 PM
.ασ'τα δεν υπάρχει λόγος να ζαλίζω το φόρουμ με τις μαλακίες μου..
Όπως για παράδειγμα: Κάναν κόφτη βάρεσες?
Αυτό με το "μαμά μου" Μάκη το είχα πάθει και εγώ όταν είχα πάει στον Σιδεράτο για να στήσω το αυτοκίνητο και να ρυθμίσω την KW.
Δεν είχα ξαναπάει και μόλις έφτασα και είδα τι γινόταν εκεί μέσα σκέφτηκα οτι ακόμα και ποδήλατο να είχε εκεί για τις γύρω γύρω δουλειές θα με κερνούσε κανά δυο κολώνες.
Άσε που έχουμε ανοιχτό το καπώ, κοιτάζουμε κάτι και σκάει ο Ζόμπολας (δεν γνωριζόμασταν) με ένα lap top στο χέρι, σκύβει από πάνω και μου κάνει....."Μαμά;;;"........."Ναι" του λεω....και τι μου απαντάει;;;;....."Κρίμα" και γυρίζει την πλάτη του και φέυγει
Δεν είχα ξαναπάει και μόλις έφτασα και είδα τι γινόταν εκεί μέσα σκέφτηκα οτι ακόμα και ποδήλατο να είχε εκεί για τις γύρω γύρω δουλειές θα με κερνούσε κανά δυο κολώνες.
Άσε που έχουμε ανοιχτό το καπώ, κοιτάζουμε κάτι και σκάει ο Ζόμπολας (δεν γνωριζόμασταν) με ένα lap top στο χέρι, σκύβει από πάνω και μου κάνει....."Μαμά;;;"........."Ναι" του λεω....και τι μου απαντάει;;;;....."Κρίμα" και γυρίζει την πλάτη του και φέυγει
Originally Posted by gre165-makis,Nov 25 2009, 02:46 PM
Ο Πετρος μας εγραψε..Σαν να μην ποσταρα ποτε και τι να του πεις και τωρα..Ολο και σε καμια συναντηση θα με πετυχει.