ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω πηγα Αφιδνες παντως και ηταν μια χαρα. Δεν νομιζω οτι εκαναν τιποτα ακομα με το καθαρισμο της πιστας, οπως ειχε αναφερει ο Μακης σε αλλο ποστ που ειχε κανει. Εκτος κι αν εφταιγε η υγρασια που ειχε.
Originally Posted by eddiex,Nov 5 2009, 12:23 AM
Nabu πως πηγε το γυμναστηριο εχθες ρε?

πήγα, έκανα ζέσταμα, έκανα μια ομάδα και κάπου εκεί βαρέθηκα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ και βασικά χαλάστηκα για κάποιο λόγο, άγνωστο.
Έκανα λιγάκι τρέξιμο ακόμα μετά και σηκώθηκα γρήγορα γρήγορα, πήγα σούπερ μάρκετ, πήρα τζιν, πήρα τόνικ και πήγα σπίτι και τα ήπια.
Ήρθα και έγινα μόνος μου και τέλος καλό όλα καλά
ΤΡΑΓΩΔΙΑ!!!
Ααααα, και καλημερα σε ολα τα παιδια, γαμω το Πασοκ μου, γαμω την ΝΔ μου, γαμω το κρατος μου, γαμω το σπιτι τους, γαμω το σημα τους, γαμω τις καινουργιες μαλακιες που βγαζουν, γαμω τα λεφτα τους, γαμω τον καιρο μου, γαμω τον μαλακα με το σκουτερ που μου κορναρει απο πισω γιατι νομιζει οτι ειναι γρηγορος, γαμω ολα τα ζωα που πιασαν τιμονι στα χερια τους, γαμω τα καινουργια διοδια, γαμω τα βενζιναδικα με την φολα βενζινη τους, γαμω τους νομους, γαμω την κινηση, γαμω τα λεφτα μου που δεν εχω, γαμω και το μπουρδελο το αμαξι που πηρα, γαμω την δουλεια μου που δουλευω και το σαββατο, γαμω τον explorer που κολλαει και μου σπαει τα αρχιδια, γαμω τον Ολυμπιακο μου αν και το ξερα οτι θα χαναμε, γαμω τα μουνοπανα που θελουν να σε εκμεταλευτουν, γαμω τον Θαναση που καθε μερα με κραζει και με λεει μπουρναζογυφτο, γαμω το Λευτερη που απο εδω και περα θα μας πεθανει στην μουτζα, γαμω τον Nabu με το γυμναστηριο του, γαμω τον Μαριο που εχει PS3 και εγω δεν εχω
, γαμω τον Πακετο που παταει με οτι κινειται, γαμω τον Μανο Jn που δινει το καλυτερο Berlina του club, γαμω - γαμω - γαμω - γαμω...
Καλημερα και παλι!

Νομιζω οτι το ποστ ειναι και λιγο Copyright απο Thanasis
, γαμω τον Πακετο που παταει με οτι κινειται, γαμω τον Μανο Jn που δινει το καλυτερο Berlina του club, γαμω - γαμω - γαμω - γαμω...Καλημερα και παλι!

Νομιζω οτι το ποστ ειναι και λιγο Copyright απο Thanasis