ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by vtecas,Nov 5 2009, 02:26 AM
Κόπιασε παιδί μου Κων/νε
Δεν ξέρω αν σε βολεύει(μετρό Αγ.Δημητρίου) σε σχέση με την περιοχή περιοχή ?? που μένεις.
Βασικά δεν ξέρω αν την βγάλεις καθαρή πρώτα και δεύτερον αν κατέβεις τα σκαλιά.Αν μπεις όμως στο αμάξι οκ,θα γυρίσεις σπίτι....με λίγη προσπάθεια...
Δεν ξέρω αν σε βολεύει(μετρό Αγ.Δημητρίου) σε σχέση με την περιοχή περιοχή ?? που μένεις.Βασικά δεν ξέρω αν την βγάλεις καθαρή πρώτα και δεύτερον αν κατέβεις τα σκαλιά.Αν μπεις όμως στο αμάξι οκ,θα γυρίσεις σπίτι....με λίγη προσπάθεια...
Εγώ μένω Ν.ερυθραία βασικά, καμία σχέση δλδ
Μου έχεις κινήσει την περιέργα με το πρόγραμμα που κάνεις. Έχωντας δει το σώμα σου, μάλλον ψιλο σκληρό θα είναι
Originally Posted by vtecas,Nov 5 2009, 02:32 AM
Ισμήνη ,πολλά θυμάσε βλέπω..
το κόβω χλωμό να τον στείλω στην κουμπάρα,εκτός ότι δεν είναι κοντά,την κουμπάρα την έχω για τον πακέτο
Τώρα που το σκέφτομαι κι εσύ κοντά μένεις..ρε Nabu δεν πας απ την Ισμήνη καλύτερα...
το κόβω χλωμό να τον στείλω στην κουμπάρα,εκτός ότι δεν είναι κοντά,την κουμπάρα την έχω για τον πακέτο
Τώρα που το σκέφτομαι κι εσύ κοντά μένεις..ρε Nabu δεν πας απ την Ισμήνη καλύτερα...

Δώσε κουμπάρα στον λαό!!
Εν συνεχεία,
κουρασμένος απο το γυμναστήριο, με τα πόδια παράλητα και με στέλνεις στης Ισμήνης το σπίτι?
Μπράβο, ωραίος είσαι εσύ!! Έτοιμο το θήραμα! Στο πιάτο!!
Originally Posted by Nabu,Nov 5 2009, 02:51 AM
Ε καλά, δεν θα το κάνουμε και συνέχεια, για μια φορά μπορώ να έρθω, να με σκίσεις λίγο.
Μου έχεις κινήσει την περιέργα με το πρόγραμμα που κάνεις. Έχωντας δει το σώμα σου, μάλλον ψιλο σκληρό θα είναι

Τώρα τα περί θυράματος κτλ εγώ δεν ξέρω τίποτα...είμαι καινούργιος..
Εγινε copy paste απο msn να μην διαγραφει λογο greeklish
ThanasiS says:
o nabu einai poly kalo paidi
Ninja ® EddieX says:
το ξερω
ThanasiS says:
entithetos me esena pou eisai trelos malakas
xaxaxaxaxaxa
Ninja ® EddieX says:
Αι στα διαλο ρε γιδι
ThanasiS says:
o nabu einai poly kalo paidi
Ninja ® EddieX says:
το ξερω
ThanasiS says:
entithetos me esena pou eisai trelos malakas
xaxaxaxaxaxa
Ninja ® EddieX says:
Αι στα διαλο ρε γιδι
Originally Posted by Nabu,Nov 5 2009, 12:56 PM
Εν συνεχεία,
κουρασμένος απο το γυμναστήριο, με τα πόδια παράλητα και με στέλνεις στης Ισμήνης το σπίτι?

) νιώσαν θηράματα!!
Πέτρο μου εσύ ανέλαβες να τον σκίσεις, έστω κ για μια φορά, εσυ και να τον τακτοποιήσεις στη συνέχεια!! Το σίγουρο είναι πως δε γίνεται να τον αφήσεις ημιπαράλυτο και μετά να τον πετάξεις σα στημμένη λεμονόκουπα...