ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by vtecas,Nov 9 2009, 03:36 PM
τώρα για τον τίτλο της ταινίας τι να πω...δηλαδή πολλά έχω να πω,αλλά ....μεγάλη η χάρη σου ξανθούλα....
Πως φαίνονται όμως οι gentlemen ρε παιδί μου...
για να μην παρεξηγηθώ ....απλώς ανάφερα κάτι που διάβασα και δεν θέλω να αφήσω κανένα υπονοούμενο περί τοίχους,ανατολικού μπλοκ κτλ κτλ. οπότε να μην σπεύσουν κάποιοι για χαρακτηρισμό ιδεολογίας κτλ
Originally Posted by blondie_s2k,Nov 9 2009, 05:55 AM
Πέτρο μου dont mind me...άντρικο είναι το φόρουμ, εκφράσου ελεύθερα...

και φοβάμαι ότι θα μου την πέσουν και οι τοπικοί αρμόδιοι....εδώ μια <λούγκρα> είπα την προηγούμνη φορά και έτρεξαν να με επαναφέρουν στην τάξη
[media]http://www.youtube.com/watch?v=W_eCIjr1Mb0 [/media]
To τραγουδι που με εκφραζει τον τελευταιο καιρο και πιστευω και τον Θαναση και μερικους αλλους εδω!
Listen Loud!!!
To τραγουδι που με εκφραζει τον τελευταιο καιρο και πιστευω και τον Θαναση και μερικους αλλους εδω!
Listen Loud!!!
Originally Posted by vtecas,Nov 9 2009, 05:07 PM
....εδώ μια <λούγκρα> είπα την προηγούμνη φορά και έτρεξαν να με επαναφέρουν στην τάξη
Originally Posted by blondie_s2k,Nov 9 2009, 08:25 AM
Οχι καλέ..αυτό στο είπαν πρός αποφυγή παρεξήγησης με τα παιδιά απ το smart club...
Το είπα για να το ακούσω περισσότερο εγώ..μήπως ..και..
Να σου πω Ξανθούλα,απ το κινητό σου σερφάρεις πάλι ? γιατί εγώ ακόμα στη δουλειά είμαι.....
Originally Posted by vtecas,Nov 9 2009, 07:01 PM
Α ρε Ισμήνη,όλα τα θυμάσε....για να λέω την αλήθεια και ΄γω αυτό πιστεύω,ήταν για το συγκεκριμένο θέμα η <παρατήρηση> και είχαν και δίκιο τα παιδιά.
Να σου πω Ξανθούλα,απ το κινητό σου σερφάρεις πάλι ? γιατί εγώ ακόμα στη δουλειά είμαι.....
Οχι...απ τις 3.30 και μετά είμαι σπίτι οπότε σερφάρω κανονικά απ τον υπολογιστή..

...ξενερωσα