ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Feb 14 2007, 12:27 PM
Προσωπικά είμαι απόλυτα καλυμμένος από αυτό το τόπικ για άσχετα θέματα. Να σαι καλά ρε Δημήτρη, τελικά δεν το είχα καταλάβει αλλά περισσότερο για άσχετα ήθελα να γράφω.
Επιτέλους, βρήκα το σπίτι μου.
Και να πω και κάτι άλλο άσχετο, πριν λίγο έσκισα ένα φουκαρά με μία τριάρα πειραγμένη, καλά πήγαινε, μέχρι τα μισά της πρώτης πηγαίναμε μαζί. Αλλά μετά πάτησα γκάζι και τελείωσε άδοξα η κόντρα.
Το φουκαρά, και νομίζω ότι είχε και γκόμενα μέσα. Το τη χάλασα ρε γαμώτο και είναι και του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα.
Πρέπει να πάω για εξομολόγηση την Κυριακή, δεν μπορώ να το αναβάλλω πια.
Μα κι αυτός ο μ@λάκας τι ήθελε βραδιάτικα;
Επιτέλους, βρήκα το σπίτι μου.
Και να πω και κάτι άλλο άσχετο, πριν λίγο έσκισα ένα φουκαρά με μία τριάρα πειραγμένη, καλά πήγαινε, μέχρι τα μισά της πρώτης πηγαίναμε μαζί. Αλλά μετά πάτησα γκάζι και τελείωσε άδοξα η κόντρα.
Το φουκαρά, και νομίζω ότι είχε και γκόμενα μέσα. Το τη χάλασα ρε γαμώτο και είναι και του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα.
Πρέπει να πάω για εξομολόγηση την Κυριακή, δεν μπορώ να το αναβάλλω πια.
Μα κι αυτός ο μ@λάκας τι ήθελε βραδιάτικα;
Σκέφτομαι να τις δέσω σε ένα βιβλίο και να τις πουλήσω για να βγάλω τα έξοδα του Euromeet.
Ό,τι περισσέψει θα το δώσω σε φιλανθρωπίες, δηλ. στο Μάριο να πάρει Hardtop, στο Fun να πάρει ένα 2ο S (για τις καθημερινές και να το χει συνέχεια άπλυτο), στο Λιχούδη να έχει στοκ σε συμπλέκτες, μην τρέχει τελευταία στιγμή, στον Πακέτο δε θα πάρω τίποτα - τα χει όλα αυτό το παιδί, καλά να ναι - και στην Ισμήνη θα πάρω το υπόλοιπο S που ονειρεύεται (τον προφυλακτήρα τον πήρε αλλά τον έχει βάλει σε λάθος αμάξι).
Τώρα, αν ξέχασα κανέναν, δε μπυράζει, μπυράζει;