ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Εγώ πάντως θα μεταφέρω τα λόγια του Τάσου ακριβώς όπως τα ακουσα:
" Από δω και στο εξης, λόγω φόρτου εργασίας, θα μπαίνω στο forum πολύ πρωί και το μεσημέρι μόνο.... και δεν θέλω πια να εκνευρίζομαι διότι η κατάσταση μου θυμίζει μαντρί..... δεν παέι άλλο δηλαδή.... "
Και είναι φανερά ενοχλημένος σε σημείο που έιπε εχθες σε μια κοπέλα:
" Δεν κατάλαβα, το ίδιο και το αυτό είμαστε? Εγώ μεγάλωσα στο Κολωνάκι κ΄εσυ στη Φιλαδέλφεια και είναι το ίδιο? " (λόγια σταράτα)
Η ΚW είπε όχι σήμερα στο Νικολάκη γιατι δεν μπορώ να περτπατήσω από χθές..... ( τι έιναι αυτά Νικολάκη?)
Η ξανθιά (πιστόλι) του έκανε παρατήρηση που δεν της μίλησε...
Είναι τόσα πολλά αλλά όλα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα...
Φταίει ο patriot!
" Από δω και στο εξης, λόγω φόρτου εργασίας, θα μπαίνω στο forum πολύ πρωί και το μεσημέρι μόνο.... και δεν θέλω πια να εκνευρίζομαι διότι η κατάσταση μου θυμίζει μαντρί..... δεν παέι άλλο δηλαδή.... "
Και είναι φανερά ενοχλημένος σε σημείο που έιπε εχθες σε μια κοπέλα:
" Δεν κατάλαβα, το ίδιο και το αυτό είμαστε? Εγώ μεγάλωσα στο Κολωνάκι κ΄εσυ στη Φιλαδέλφεια και είναι το ίδιο? " (λόγια σταράτα)
Η ΚW είπε όχι σήμερα στο Νικολάκη γιατι δεν μπορώ να περτπατήσω από χθές..... ( τι έιναι αυτά Νικολάκη?)
Η ξανθιά (πιστόλι) του έκανε παρατήρηση που δεν της μίλησε...

Είναι τόσα πολλά αλλά όλα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα...
Φταίει ο patriot!
Originally Posted by MANOS,Oct 2 2007, 03:13 AM
Φταίει ο patriot!
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 2 2007, 04:40 AM
Mano tha sou pw otan ftasei ekeinh h stigmh.
Alla tha sou pw kai kati allo giati eisai filos bres kalous logous gia na kaneis kati tetoio.Giati oi logoi aytoi pou exeis kai tous kserw einai gia ton p....tso.
Alla tha sou pw kai kati allo giati eisai filos bres kalous logous gia na kaneis kati tetoio.Giati oi logoi aytoi pou exeis kai tous kserw einai gia ton p....tso.
Θανάση, πάλι, σ΄ευχαριστώ.....