ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by eddiex,Oct 2 2007, 05:38 AM
Δεν φτιαχνουμε ρε παιδια ενα chat (ξερετε, σαν αυτα που εχουν πολλα forum, μικρο στο πλαι) να μιλατε / μιλαμε απο εκει γιατι εδω εχει γινει chat room και οχι forum πια!
1) Lalaki pai3e mia na ektonwtheis...
2) To topic "Diafora" den einai gia na grafoun "diaforoi", diafores m@l@kie$, den 3erw an einai antilipto. Se opoion den aresei na anoi3ei diko tou.
2) To topic "Diafora" den einai gia na grafoun "diaforoi", diafores m@l@kie$, den 3erw an einai antilipto. Se opoion den aresei na anoi3ei diko tou.
Μα δεν το λεω επειδη ενοχλουμε / ενοχλειτε, απλα να βαζαμε ενα *τετοιο που ειπαν πριν για γρηγοραδα και για να μην κανουμε Refresh κτλ συνεχεια.
Περαστηκα Τασο! Γεια σου Μανο,σε λιγο σχολαω! Χρονια πολλα Lalaki για οταν γιορταζεις.
Χαιρετισματα στο κοινο! Ειμαι Ninja... για να μην ειμαι και Off Topic!
Περαστηκα Τασο! Γεια σου Μανο,σε λιγο σχολαω! Χρονια πολλα Lalaki για οταν γιορταζεις.
Χαιρετισματα στο κοινο! Ειμαι Ninja... για να μην ειμαι και Off Topic!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Oct 2 2007, 04:38 PM
Δεν φτιαχνουμε ρε παιδια ενα chat (ξερετε, σαν αυτα που εχουν πολλα forum, μικρο στο πλαι) να μιλατε / μιλαμε απο εκει γιατι εδω εχει γινει chat room και οχι forum πια!
Ενα chat room δε χρειαζεται, υπηρχε και παλαιοτερα στο S2K International αλλα επειδη κανενας δεν εμπαινε εκει μεσα στο τελος αφαιρεθηκε απο το συστημα.