ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Nov 20 2009, 12:32 AM
Άλλωστε, (μου) λείπουν και αρκετοί άλλοι που κάποτε έγραφαν τακτικά και γινόταν τζερτζελές...
Καποτε ειχα και "PPD Average: 18.9" αλλα τωρα εχω πεσει...
Καλημερα για ολους και Αντωνη να γραφεις συχνοτερα γιατι δεν μπορω τελικα να κρατησω αυτο το Οτι να 'ναι .. εεε... ΔΙΑΦΟΡΑ μονος μου ....
Σήμερα και ενώ ήμουν στον δρόμο για να έρθω δουλειά, σκάει τηλέφωνο.
Ο Διευθύνων θέλει αυτό, αυτό και αυτό σε 1 ώρα να είναι έτοιμο...
Ούτε καφές δεν πρόλαβε να γίνει. Έτρεχα με τις τσάντες και τα laptop στο πάρκινγκ φωνάζοντας "Κάντε στην πάντα , έρχεται το Βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι -Τιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεκ"!
Ο Διευθύνων θέλει αυτό, αυτό και αυτό σε 1 ώρα να είναι έτοιμο...
Ούτε καφές δεν πρόλαβε να γίνει. Έτρεχα με τις τσάντες και τα laptop στο πάρκινγκ φωνάζοντας "Κάντε στην πάντα , έρχεται το Βιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι -Τιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεκ"!
Originally Posted by Nabu,Nov 20 2009, 01:54 PM

Γιατι? Πηγες με το S στην δουλεια?
Originally Posted by Nabu,Nov 18 2009, 10:45 AM
Φαντάζομαι ειδικά το "βι" με βαθύ τόνο, βλαχο-κατάσταση και το "τε" σαν να υπάρχει ένα ανάλαφρο "ι" ανάμεσα στο "τ" και το "ε"!!!
Originally Posted by lalakis2000,Nov 19 2009, 11:57 PM
Και εσύ μου λείπεις όμως, όπως και τα άλλα παιδιά που δεν έχουν γράψει εδώ και καιρό, και εσύ δυστυχώς είσαι και λίγο μακριά. Δεν πειράζει όμως. Εγώ διαβάζω πάντα τα νέα του Χάρρις από το Ζάκιντος.
Πάντως, έπεσες μέσα 100%. Όντως κάτι μαγειρεύεται...αλλά δεν ξέρω πως θα βγει
.
Πάντως, έπεσες μέσα 100%. Όντως κάτι μαγειρεύεται...αλλά δεν ξέρω πως θα βγει
.
με πιανιιειςςς.....1
2
test...
κ αυτο ισχιει κ για τους υπολοιπους εννοειτε...
Κάπως έτσι πρέπει να έκανες.....στο 1:15 δυναμώστε τον ήχο να ακούσετε τον Nabu να φωνάζει.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZJD1V6GapSg [/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ZJD1V6GapSg [/media]