ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by vtecas,Nov 25 2009, 03:16 PM
βασικά κι εγώ δεν έχω πολύ που γύρισα απ το θέατρο..όμως εγώ ήμουν εκεί απ το πρωί.....τα 'κούς Nabu????
Τι να πω ρε Πέτρο. Και να έλεγα ότι δεν εμπνέεις και σεβασμό και σε εκμεταλεύονται? Μάλλον πρέπει να σε πληρώνουν πολλά πολλά λεφτά για αυτό που κάνεις εκεί
χαχχαχαχαχαΠαίδες πάω να την κάνω για απόψε, βλέπω αφήνω καλό team να προσέχει τους βραδινούς επισκέπτες.
Απο αύριο πάλι
Originally Posted by Nabu,Nov 25 2009, 03:28 PM
Αν τακούω λέει!! Τα ακούω και φρίττω
Τι να πω ρε Πέτρο. Και να έλεγα ότι δεν εμπνέεις και σεβασμό και σε εκμεταλεύονται? Μάλλον πρέπει να σε πληρώνουν πολλά πολλά λεφτά για αυτό που κάνεις εκεί
χαχχαχαχαχα
Παίδες πάω να την κάνω για απόψε, βλέπω αφήνω καλό team να προσέχει τους βραδινούς επισκέπτες.
Απο αύριο πάλι
χαχχαχαχαχαΠαίδες πάω να την κάνω για απόψε, βλέπω αφήνω καλό team να προσέχει τους βραδινούς επισκέπτες.
Απο αύριο πάλι

Καλό βράδυ αγαπητέ
Originally Posted by blondie_s2k,Nov 26 2009, 01:31 AM
χα χα χα...
Φυσικά και γέλασα Πέτρο..είναι γαμώ τις παραστάσεις. Να φανταστείς οτι την είδα για 2η φορά.
Φυσικά και γέλασα Πέτρο..είναι γαμώ τις παραστάσεις. Να φανταστείς οτι την είδα για 2η φορά.
Originally Posted by gmak_s2k,Nov 25 2009, 03:33 PM
Ναι καλά....γ@μώ τις παραστάσεις και καλά.....γιατί δεν λες οτι την είδες 2η φορά μπας και καταλάβεις τα αστεία